loke 0 #1 Публикувано 6 Октомври, 2009 купих си кола .д15б2.92 год.пьрва кола ми е.голям боклук била -казват но на мен ми харесва много пьрва кола и много и се кефя .проблема е че е карана много лошо.нияма на кьде повече(((сега правя всичко наново.дано стане.срам ме е да кача снимки още...сега .трябват ми;огледала ел.джанти 13 за зимата.4х 100 56 долна помпа за сьединител.преден капак.сменил сьм до тук:предно стькло,свещи,кабели,сьединител,гарнитура,с Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 6 Октомври, 2009 за колко пари го взе това чудо и кой калпазанин я докара до това дередже? разрови се в "продава", няма да имаш проблем с намирането на квото ти трябва. помпата и тампоните най-добре нови според мен, но ти си знаеш най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #3 Отговорено 6 Октомври, 2009 Добре дошъл в клуба . Успех с направата на колата. А който ти е казал, че е голям боклук му кажи, че е много смотан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #4 Отговорено 7 Октомври, 2009 ... отзад на стьклото за размразяването се е отлепило и не знам как да го залепя.И на англичанката имаше същия проблем. След голямо борене с поялника рабрах, че или този инструмент не е за мен или наистина е безполезен в този случай. Та какво направих аз. Купих си двукомпонентно лепило на Бизон, на опаковката пише "течна стомана", но не е електропроводимо . Затова след като почистих добре металната пластинка и контактната площ на стъклото с финна шкурка (внимавах по стъклото да не натискам силно) сложих лепило в двата края на пластинката и я фиксирах върху стъклото. На другия ден като се убедих, че средната част контактува достатъчно добре сложих лепило и от горната част на вече фиксираната пластинка. За сега вече половин година не е мръднала, а за съжаление все още се случва да нацеля някоя дупка с неразумна за това деяние скорост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове