Jump to content
mgolemanov

Къде в Пловдив мога да закупя ангренажен ремък + ролки

Recommended Posts

Здравейте, преди няколко дена си купих Honda Civic Aerodeck 2.0 itd двигател: 20Т2Н - 105 коня + климатик.Сега трябва да сменя Ангренажния ремък + ролки и някакав втори ремък който май е на климатика.Предложиха ми в едно магазинче 2 ремъка Геитс (ангренажен + още един маи за климатика) + ролките на цена - 370 лв(което ми се вижда малко завишено)Питах в Европа 07:Ангренажен Хътчинсън за - 42лвРолка ИНА - 59лвРолка ИНА - 68лвПистов за 21лви ролка за която не уточниха ценатаХътчинсън е на по поносима цена но дали са качествени?Бихте ли ме посъветвали каква марка ремък+ролки би ми свършил работа и откъде в Пловдив мога да ги закупя?Ако може приблизителни цени?Много съм ви благодарен!Момчил

Редактирано от mgolemanov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега защо не провериш в самурай до папараци даже там има и отстъпка за фен клуба. успех :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тех ко на голямоконарско - търси Наско и му кажи, че те праща Жоро от Ивеко - ще ти направи отстъпка и само Гейтс ремъци. :tooth:

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложиха ми в едно магазинче 2 ремъка Геитс (ангренажен + още един маи за климатика) + ролките на цена - 370 лв(което ми се вижда малко завишено)

Ангренажните ремъци са 2 броя...Един на двигателя и един на помпата..Хубавите ремъци, като Гейтс и Контитех , са 50 лв. единият и 30 лв. другият...Ролките са 3 бр... Две на двигателния и една на ремъка на помпата...Цените на истинската ИНА са съответно- 85лв.88лв и 98лв.Пистовият ремък ти е 24 лв...Или ако ги сметнеш, идват към 370 лв. както са ти обявили в магазинчето...Направи си калкулация на това което ще ти предложат и в Евро-07, и сам прецени дали си струва за стотина лева разлика, да караш с Турски ролки и незнайно какви ремъци...Ако решиш да вземаш хубави ремъци и ролки, пиши на лични, мога да ти съдействам за 15% отстъпка, т.е. около 300 лв. ще ти легне всичко...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложиха ми в едно магазинче 2 ремъка Геитс (ангренажен + още един маи за климатика) + ролките на цена - 370 лв(което ми се вижда малко завишено)

Ангренажните ремъци са 2 броя...Един на двигателя и един на помпата..Хубавите ремъци, като Гейтс и Контитех , са 50 лв. единият и 30 лв. другият...Ролките са 3 бр... Две на двигателния и една на ремъка на помпата...Цените на истинската ИНА са съответно- 85лв.88лв и 98лв.Пистовият ремък ти е 24 лв...Или ако ги сметнеш, идват към 370 лв. както са ти обявили в магазинчето...Направи си калкулация на това което ще ти предложат и в Евро-07, и сам прецени дали си струва за стотина лева разлика, да караш с Турски ролки и незнайно какви ремъци...Ако решиш да вземаш хубави ремъци и ролки, пиши на лични, мога да ти съдействам за 15% отстъпка, т.е. около 300 лв. ще ти легне всичко...
сърдечни благодарности за информацията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...