deejay 0 #1 Публикувано 5 Октомври, 2009 Здравейте колеги след дълго отсъствие отново се завърнах към марката Хонда този път машината е Honda Accord Type R 2.0 I - Vtec 2000 година. За екстри няма нещо което да го няма абе радва само воланчето е дясно ама не ми пречи. Тук искам да питам някой със Акорд дигиталня километраж има ли лампа че моя не свети(само той). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 5 Октомври, 2009 честито колега ! много прилична количка имаш си навигация , Bose audio , кожен салон , супер кола е ако беше и с ляв волан ! но Пълно щастие няма Много безаварийни ти пожелавам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #3 Отговорено 5 Октомври, 2009 ехе супер е Само си вземай навигатор като изпреварваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #4 Отговорено 5 Октомври, 2009 Баси, с тоя салон няма да изляза от нея... Невероятна е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #5 Отговорено 5 Октомври, 2009 Type R ли?? с 2.0??? няма нищо, честито да ти е и дълги години заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 5 Октомври, 2009 (Редактирано) Честито Много безаварийни и само хубави моменти Едно време имах същата, е без навигация и кожа ама с ляв волан В Пловдив ставате 3-ма с тоя цвят Редактирано 5 Октомври, 2009 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #7 Отговорено 5 Октомври, 2009 Честито колега, с радост да си я караш ! Само кофтито е че навигацията е само за украса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #8 Отговорено 5 Октомври, 2009 Колега, честито за колата - със здраве да си я караш.Сигурен ли си, че е Type R? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #9 Отговорено 5 Октомври, 2009 Разбира се че не е. SOHC VTEC e... Някаква F20Bx ще да е. Иначе Честито за колата. Наистина много радва салона и външния й вид. Изглежда запазена. Със здраве да си я кара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deejay 0 #10 Отговорено 5 Октомври, 2009 Колега, честито за колата - със здраве да си я караш.Сигурен ли си, че е Type R?Еми да ти кажа честно така видях във френските форуми за този модел иначе нямам представа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #11 Отговорено 5 Октомври, 2009 не знам да има английски акорд type-r знам ,че първият акорд червена модификация е CF2,CF4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #12 Отговорено 5 Октомври, 2009 Accord Type-R (CH1) was sold in European markets. The 2,156 cc (2.156 L; 131.6 cu in) I4 H22A7 VTEC engine was rated 220 PS (160 kW; 220 hp)@7200rpm and 221 N·m (163 lb·ft) @ 6700rpm.[8] Recaro seats, LSD (Limited Slip Differential) and stiffer suspension came standard. Other engines in this model included a 1.8L F18B VTEC engine rated 136 hp[9], the 2L F20B6 VTEC engine rated 145 hp. Type-V (2001-) included the F23Z5 VTEC engine. The Type-R, Type-V, and Sport can be recognised by a badge on the front grill and boot lid. The top of the range SE Executive only became identified as such in 2000 with a badge 'SE EXECUTIVE' on the boot lid. Walnut trim interior was also dropped for the SE Executive during the facelift, and a more intuitive Climate Control system added. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #13 Отговорено 5 Октомври, 2009 честито карам същия и съм доволен,но не е type-r.vtec е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deejay 0 #14 Отговорено 5 Октомври, 2009 честито карам същия и съм доволен,но не е type-r.vtec екакъв разход ти дава и свети ли ти дигиталния километраж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #15 Отговорено 5 Октомври, 2009 аз съм на газ12 градско и почти толкова извъна по таблото всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #16 Отговорено 5 Октомври, 2009 Честито колега колата е супер но не е тайп р имам е същата. Имаме си нави -паметник много ме е ят няма карта за нея. Сигурно трябва да има лампа и моя свети ама многооооо слабо вечер едвам се вижда, но не ми се разглобява да провепя. И ела на седмичните срещи да се видим и да видим хубавицата. И много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове