Jump to content
chrislake

проблем с ел. инсталация на акорд 2004 дизел

Recommended Posts

ЗдравейтеМисля че имам проблем с ел. инсталацията на акорда ми. Причините да мисля така са : постоянно горене на крушки на габарити и стоп светлините, проблем с CD (когато пътувам по- далго с колата и слушам CD идва момент в който CD забива и не възпроизвежда мзуика а като извадя диска е много топъл, същото се случва ако сложа нов диск след няколко секунди той също забива и като го извадя гори!?!?) , друга причина е че почти всеки път ме хфаща ток като докосна страничната врата на колата. Имам също проблеми с централното заключване, заключването на двете предни врати не работи като първоначално проблема беше само с една от предните врати. Някой ако има съвети или предположения на какво се дължи това моля да сподели. Модела е акорд от 2004 год. Дизел.Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За горенето на крушките, търси причината в алтернатора...За СD-то, може да е пак от него, може и в самото СD да е...По третият въпрос- не носи дрехи от изкуствени материи, или си монтирай антистатик... :lol: А за централното, без да се отворят тапицериите на вратите, не може да се каже точно какъв е проблема...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...