Anton1o 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2009 Сутринта се качвам в колата и двете седалки вир вода. Шибедаха го бях затворил до край ,според мен някое боклуче може да е застанало и не дава да се притвори хубаво.Според вас, дайте ми съвет от какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #2 Отговорено 3 Октомври, 2009 Добре е да напишеш каква е колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 3 Октомври, 2009 има доста теми за това .. . най-често се оказва запушен дренаж на шибедаха ... п.п. Чакай да погледна кристалната топка ... мда мда ... да .... какво виждам ? 5 ген четч ? :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton1o 0 #4 Отговорено 3 Октомври, 2009 5ген хетчбек е да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #5 Отговорено 3 Октомври, 2009 трябва да са ти запушени отводнителните тръбички те са 4-ри и се намират в 4-те ъгъла на люка пробваи с дълга тел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 3 Октомври, 2009 :) ;) кристалната топка никога не лъже ;) ;) ;) утре пускам тото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #7 Отговорено 3 Октомври, 2009 Ако не ти трябва - залепи го със силикон. Брат ми така направи и не му тече вече втора година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #8 Отговорено 3 Октомври, 2009 Може да махнеш тавана ,той е на кора и ще видиш от каде тече.Ще изчистиш маркучите за извеждането на водата.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #9 Отговорено 3 Октомври, 2009 колега е са ми се случи точно това и на мен сега,качих се в колата и ми капна вода поглеждам нагоре целиа таван влажен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #10 Отговорено 3 Октомври, 2009 (Редактирано) Ок Ок... Мислех да не издавам рецептата ноо... ето:На одисея втория климатик се бяха запушили и двете тръбички (лява дясна дренажни)...Запушването беше и на двете ниско доло на около 15-25см от края.С тел не става.. не се гъне като хората....Отпуших ги супер лесно с свински опашки (не от най тънките ами според размера на дренажа). Та свинските опашки лесно се огъват по тръбичките. (Поне на одисея доло тръбата прави два завоя).. Редактирано 3 Октомври, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 3 Октомври, 2009 ами според мен вместо свински опашки може да ползвате жило . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #12 Отговорено 3 Октомври, 2009 (Редактирано) ами според мен вместо свински опашки може да ползвате жило .Може но не и тел. телта не се гъне лесно и неможе да се натика нагоре.Да забравих да кажа да се пробва първо от доло на колата кадето излиза маркучето.Поне при мен и двете бяха задръстени долу! Редактирано 3 Октомври, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan 6terev 0 #13 Отговорено 5 Октомври, 2009 Ако не можеш да ги отпушиш,залепи капака със силикон за гарнитури(става супер),но няма да го ползваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #14 Отговорено 5 Октомври, 2009 А на мене като ми тече от шофьорската врата, със селикон ли да я залепя? Що за тъпи идей давате, немога да разбера? Ти би ли си облепил шибидаха със селикон, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове