Jump to content
Cartell

Front Grill,или предна решетка на сивик тип С 2007

Recommended Posts

Здравейте,може ли да ме ориентирате къде да си намеря предна решетка или както на английски се казва front grill,за моята хонда сивик имам желание да си сложа решетка тип Type R Koлата е 2007 год 2.2 дизел тype SПредварително ви благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oтносно решетката,къде ли не търсих,и в Еbay и в различни английски сайтове но не успях да намеря нищо конкретно,за това колеги се допитвам до вас,ако някой знае нещо по въпроса ще съм му благодарен ако ми помогне,иначе лесно мога да попитам в официалния сервиз и магазин на хонда ама ще ме одерат много здраво,там цените са меко казано високи.

Редактирано от Cartell

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.civinfo.com/forum/sale-wanted/6...ront-grill.htmlKoлеги ето за това говоря,но не знам откъде да я намеря

В същия форум има част за комерсиални потребителиПиши на Gordons Honda - Andy.цъкЦените са много по-добри от Бултрако.Пример Резервана гума (кит) :-Бултрако - 1200 лв.-Gordons Honda (с доставка в рамките на UK) - 100 GBP , докарана до тук ми излезе под 400 лв.Освен това можеш да си вземеш и решетка за Type S MY2009 - цъкУспех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...