Jump to content
Radko

Акорда забива на 3000 оборота

Recommended Posts

Здравейте колеги, Както е описано в заглавието на темата Акорда (F20Z1 с газов инжекцион) ми забива на 3000 оборота и не иска да качва нагоре. Ще поясня точно какво се случва. Както си карам например с 40-50 км/ч и като почвам да ускорявам на 3-та предавка ускорявам до 3000 оборота и в този момент колата "забива" и не иска да качва нагоре.Като натисна педала повече пак неще.Натискам съединителя и с междинна газ вдигам оборотите (тогава няма проблем като е на празен ход) и вече почва да си набира.. Искам да подчерая,че това явление не се среща постоянно! Също мога да кажа,че проблеми с газовия инжекцион до момента не съм имал ( вече около 20 000 км).Моля за съвет :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ти го прави само на газ,то е ясно отиди на сержиз да ти го настроят или почистят. Понеже не видях да е написано дали и на бензин ти прави тоя проблем и за това така ти предлагам да направиш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги проблема е отстранен! Бях карал 20 000 км на газ, без да сменям филтрите на газовата уредба (те са 2 бр.)След смяната им ( за двата общо 35лв+ труд) Акорда си тръгна супер нормално и съм доволен.За колегите които са карат на газ - добре е филтрите да сменяте на 10 000 км!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...