Jump to content
Dimteam

Дизеловите двигатели на Хонда преди 2003г.

Recommended Posts

Здравейте Колеги! След като наскоро останах без кола поради инциден за които писаш по-рано сега съм се ориантирал към Акорд 6г. някаде около 99-2000г. и се интересувам дизеловите варианти с какви двигатели са? Някаде бях чел че дизеловите Хонди преди 2003г. са с двигатели на Роувар. Това истина ли е ? И ако е така как са като двигатели има ли проблеми с тях ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 2000 г. 2.0 -литровия е на Rover, 2000-2003 1.7 - Isuzu.Виждал съм че има теми за дизелите, потърси из форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някаде бях чел че дизеловите Хонди преди 2003г. са с двигатели на Роувар. Това истина ли е ? И ако е така как са като двигатели има ли проблеми с тях ?

Ровърският е здрав мотор, препоръчвам ти го пред другия вариант. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като пъргавина на това купе как е ? Блазни ме дизеловия вариант на този Акорд заради добрия разход които дава. Че дори и 1.8 бензиновия вариант ми се вижда малко висок като разход все пак до сега съм карал Д14А2 мотор които ми даваше 5.7 разход с климатик на извънградско ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

105 кончета на 1400кг. горе долу - доста добре ускорява след като включи турбото.Един колега си взе такава и е доволен. / преди това караше Вектра 2.0 бензин/газ /. Казва, че разхода му е под 5л.П.П. Сядаш, пробваш, харесва ти и .... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...