Jump to content
stan4o

Рабарско-пиянска среща с благотворителна цел

Recommended Posts

Такаа... понеже Акорда много започна да прави проблеми замина за скрап.. с него и по-глямата част от къмпинг обурудването ми ;)

следващата хонда вече е на лице, обаче е прекалено чиста и с празен багажник ;( ето малко снимки...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виждате ли добри хора.. хайде всеки да отдели по нещо от ненужното си къмпинг обурудване и да ми го подари, аз ще се отплатя с ракия и мръвки :)

Започвам да правя списък с подаянията :

1. палатка тип "слонско лайно" - Ванката

информация къде точно ще се проведе благотворителното мероприятие ще даде Дими.

Дата на меропориятието 2-4/10/2009 (демек след 3 дни)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ти ново возило!Си го караш мнооо километри преди да го метнеш на боклука! :) Тургам ти в багажника един нов рибарски стол и едно руло тоалетна хартия с пъпчици и упътване за нея.Не да питаш за какво служат пъпчиците! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

балгодаря на отзовалите се :)ъпдейт на списъка:1. палатка тип "слонско лайно" - Ванката2. Рибарко столче, руло тоалетна хартия със пъпчици и инструкция - Бате Емчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм ... не моа да са завключа с подарък откъм оборудване .. шот неам такова , затфа само ше ти честитя новата таратайка ! Напълни и багажника с рибоци ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за пожеланията ;)може и без подаръци да идвате!Ъпдейт на списъка:1. палатка тип "слонско лайно" - Ванката2. Рибарко столче, руло тоалетна хартия със пъпчици и инструкция - Бате Емчо 3. Добри пожелания, наслука и попътен вятър - Роуд рейсърех за кфо го сех тоя седан.. требеше хеч, че да нема проблеми с пълненето на багажника :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ихааа супер;) никога не съм имал чадър ;)значи да обясня за хората които не знаят за чувството ми за хумор. това си е запой с въдици, а благотворителността е простотия, колкото да изглежда по-атрактивна темата ;)хайде софиянци да се преборим и да организираме няква среща за тръгване ако ще пътуваме заедно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...