rocnogap 113 #1 Публикувано 28 Септември, 2009 Колеги кажете мнение и препоръки за това ми начинание, спрял съм се на този setup и мен интересува ако някой знае нещо повече за качеството на компонентите му от всяко оплатнение гарнитура до буталата . Всички мнения са добре дошли . Мерси ! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...;category=33623 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 2 Октомври, 2009 Да побутнем малко темата на момчето ... и междувременно да се изкажа. До колкото знам от четенето из форума, ACL лагери и NPR сегменти са много добри и изпитани марки за нашите нужди. :oP30 са буталата от B16A2, а гарнитурите, гумичките, семерингите и всичко останало би трябвало да е OEM Honda.Със тези бутала и сток B18C4 главата ще получиш ориентировъчно сгъстяване около 11.5:1 /това сметнато с възможно най-дебелата гарнитура - трислойна/. Мисля, че е повече от достатъчно за заводските валове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове