Jump to content
St3althX

Хонда Crx 1.6 коментар

Recommended Posts

Здравейте, аз бях питам вас колеги за хонда цивик но ми се наложи парите които бях отделил да ги вложа другаде и днес случайно един познат в сервиз работи излязла ЦРХ червена била доста поизбеляла така съм и чувал че червения цвят не е за предпочитане но я пастирали и станала като нова каза ми че като цяло е добре двигателя е 125 коня 1.6 нямала екстри освен централно и каза че единствено трябва да се смени гарнитурата цената е 1700 лева според вас струва ли си ??? Колата е нов внос преди няколко дена е вкарана и ме интерасува като цяло доволни ли сте от този модел каква цена е гарнитурата разхода как е добре ли вози утре ще ходя да я видя но исках предварително да ви попитам понеже да знам какво да правя ???Благодаря Много:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимай я обстойно и сложи снимки тука, да видим дали си струва парите поне външно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми рекс за тия пари е евтинко, по-скъпичко вървят, особено запазенките. Ако твоят човек разбира от автомобили, и наистина е само гарнитура (а не се окажат по-сериозни проблеми по двигателя) си е оферта. За разход - всичко зависи от това, как я караш, градско едва ли повече от 9-10. А за возията - това е малка спортна кола, няма да вози като С-класа... :) най-добре я виж, покарай и прецени :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А части намират ли се за црх,защото не са първа младост?Искам да кажа ако си купиш такава кола дали ще може да я ремонтираш.Питам защото и аз се интересувам от црх а пък не съм запознат с поддръжката :)Иначе относно колата-не са лоши,както колега @ barnes каза малка спортна кола.По-добре сложи снимки да я погледнат хората и да си кажат мнението.А пък в крайна сметка решението си е твое и като ти хареса взимай и това :)Хайде успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично сьм по доволен от Рекса си в сравнение с Сивика който имах ! Ибез екстри на тази цена си струва колицата имах сивик и го продадох само и само да си взема рекс тази цена е идеялна!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вземи си оправи малко правописа...и като ходиш да гледаш колата вземи някой дето е в час с нещата за да и направите обстоен преглед.Попадал съм на случаи когато ти заемат вниманието с някой не толкова голям проблем за да скрият голям дефект. :) .И няма човек който да може да ти каже еди-коя си кола дали си струва еди-какви си пари без дори да я е виждал.А части се намират,спокойно.И цените са човешки.Гарнитурата ти е около 60-70лв.

Редактирано от KATANA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...