west bam 107 #1 Публикувано 25 Септември, 2009 Имам следното питане колеги продават ми кожен салон от 5та хеч сивик стават ли на 4та генерация и ако е така да ги взимам мерси предварително за отговорите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 25 Септември, 2009 някой знае има ли разлика на седалките за 4та и 5та генерация хеч сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 25 Септември, 2009 Колега и да има разлика това ще е в захващането долу към купето,флекса,CO-то и заваряш твоите релси аз така съм сложил от 5-та на 3-та генерация с малко преправяне и станаха мн. удобни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 25 Септември, 2009 Предните добре ще се преправят с шината а задните стават ли ? Интересуват ме задните дали стават мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 25 Септември, 2009 Издаи една таина от колегата xaqs ли е салона ако е от него си струва и аз бая го заглеждам но криза няма пари в момента.Успех с интервенцията колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 27 Септември, 2009 Да така си е но не съм сигурен дали ще ми станат отзад седалките !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове