ivaivalito 8 #1 Публикувано 19 Септември, 2009 Здравейте нещо не мога да си сваля кората на вратата седан Сивик 5таМахам кората но точно където е дръжката за отваряне отвътре не мога да го махна .Трябва ли да се разкача жилото там ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #2 Отговорено 19 Септември, 2009 Колега какво точно неможеш да махнеш?Механизма за отваряне ли или какво.Ако е механизма тои не е със жило ами с лостова с-ма едни железни пръчки мисля че са 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #3 Отговорено 20 Септември, 2009 Колега какво точно неможеш да махнеш?Механизма за отваряне ли или какво.Ако е механизма тои не е със жило ами с лостова с-ма едни железни пръчки мисля че са 2не механизма разкачм кората но не мога да я махна нацяло защото ми пречи дръжката където отварям вратата не мисля че трябва да се сваля и тя за да се свалят корите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 20 Септември, 2009 сваля се , и както каза dan4o има една щанга (телчица по-скоро) която трябва да откачиш от механизма за отваряне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 20 Септември, 2009 Колега пречи ти пластмасата така ли?Развиваш една видия дърпаш все едно за отваряне и издърпваш пластмасата само че се завърта малко да може да излезе?Дано сам ти бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове