Guest mihho #1 Публикувано 28 Ноември, 2005 (Редактирано) да е поръчвал от E-Bay САЩ нещо...ако някой има неква идея за колко вереме се изпълняват поръчките до БГ....то пише 7-8 работни дни ама....не ми се вярва Редактирано 28 Ноември, 2005 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocco #2 Отговорено 28 Ноември, 2005 1 месец, ако е от Щатите, поне на мене лично за толкова ми доидоха нещатата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 28 Ноември, 2005 толкова... освен ако не си ги поръчаш с някой куриер за по-бързо, но тогава става солено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #4 Отговорено 28 Ноември, 2005 Мисля,че Dragi4 си беше поръчал стопове.....Потърси,маи имаше подобна тема преди 1,2 месеца.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #5 Отговорено 28 Ноември, 2005 Охоооо.....красота....предполагах че ше има някъв шмекерлък....нема значение.....все пак ми излизат 100 кинта ...тука са по 300...и въобще нема такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #6 Отговорено 29 Ноември, 2005 искам да питам също дали имате идея до колко $ не се плаща мито...и до вкъщи ли ще доидат работите или до пощата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 29 Ноември, 2005 искам да питам също дали имате идея до колко $ не се плаща мито...и до вкъщи ли ще доидат работите или до пощата <{POST_SNAPBACK}> под $50 със сигурност не се плаща мито. може и да е по-висока границата, но аз лично незнам.... максимум е $100 но не ми вярвай на мен ми пратиха известие да отида да си взема пратката от митницата на летище София. пратката беше обявена за 25-30 $ и просто се подписах и чао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #8 Отговорено 29 Ноември, 2005 Аз, ако не се лъжа, помня че безмитната граница беше 100 Е, ама и аз несъм сигурен и аз получих в пощенска митница пратка, ама и тя беше за $50, та пак подпис и черта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #9 Отговорено 29 Ноември, 2005 еее тогава нема проблеми...поръчката беше за 24$....едвали и доставката се начилява към цената на продукта и да се води 74$ така че .....мерси много за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове