Jump to content
Pantev

Продавам Honda Civic V-tec

Recommended Posts

Хондата е с мотор D16Z9. 126 коня за америка е правена. Година на производство: 24. май 1995г. , Регистрирана е в Б-я на 21.05.2008г.   Пробег: 170000 км. Цвят: лилав-металик Внос от Швейцария, до тогава си има и сервизна книжка!   Аз съм сменил: Чисто нов цял к-т съединител, дистрибуторна капачка, кабели, свещи, чисто нови вентилирани предни дискове + EBC накладки EBC, спорти пружини Апекс свалят колата с 40мм пазя и оригиналните пружини освен някой, ако не е разбил мазето! Има спортен панелен филтър JR, ксенон 5000К. Нови предни гуми Тoyo proxes CF1 195/60/14, джантите са оригинални от црх в-тек пръснати с бял шпрей и син светоотразителен кант. Кара се с масло Мотул 6100 10W40. Екстри: Стандартни за модела-ел.стъкла, ел.огледала, ел.шибедах, хидравлика   Има и теглич който е подходящ при дърпането на джет: D! Има касетофон някъв китайски и предните колони във вратите са Херц. Забележки: Козметични, ръжда пред задните гуми и предно ляво каре се обажда от време на време! Снимки: http://clifuna.snimka.bg/super-expensive-c...383975.14656895 ЦЕНА: 4400 лв. От гр.София съм! Тел. 0898-548-126. Пантев.

Редактирано от Pantev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сериозни клиенти ще има коментар на цената!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата вече е със сменено масло Бардал 10W40, 2-броя чисто нови зимни гуми 175/65/14 Nordman2 и друго гърне на снимките се вижда сивото и спортен филтър,който може да бъде заменен със стандартната кутия с JR филтъра!Цена- 4500 лв.Ето и едно клипче на гърнето - http://www.vbox7.com/play:0df8b527

Редактирано от Pantev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменени са също втулките и тампоните на задните носачи! В момента колата е със спортен волан,давам я с оригиналния или вие ако си имате волан слагаме го на фланеца и газ! :yes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради ПТП на автомобила моля да бъде изтрита темата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...