Nikolay Kozloduy 6 #1 Публикувано 11 Септември, 2009 Момчета, колата ми се поразкрачи и яде гумите отвътре (очевидно по-злобно дясната). Таз година много пари дадох за винетки и много дупки бяха мои. Докато я карам и пусна волана независимо с каква скорост си държи пътя ... до някоя неравност и земе да дръпне нанякъде... На изправен волан и спряла кола едната гума си седи направо а другата леко в десно . Закарах се до един майстор и човека каза: "Положението е зле, засега виждам тампони заминали ала-бала ... ама требва да ми я докараш да я поразглобим и да вида кво още има .." Еми дотук добре, ама 2-3 дена ше съм без кола - тва се преживява. Само че ако излезне "кво още има" нито знам кви пари ше е нито нищо!Някой скоро правил ли си е нещо по предницата? Какви пари му е излязло? На какви марки сте заложили? Майстора няма да ме натовари с пари за части - той само ше ми каже кво има .. аз ше си ги купувам от нейде .. Зимата иде, а не идва да слагам нови гуми на тва положение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 12 Септември, 2009 Никой ли не е правил предница скоро? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 12 Септември, 2009 Никой ли не е правил предница скоро?Колега това което ти го е казал маистора е вярно сменяш тампони,реглаж и пак си във филма яко газ.Аз моята я правих преди 2 години и нямам проблеми до сега.Ако искаш ще ти кажа от каде ги взех и то на сносни цени,обаче на лични да не прозвучи като реклама,не че колегите от форума не са вземали от тази фирма,аз лично мн.съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове