Jump to content
Nikolay Kozloduy

D15b2 седан

Recommended Posts

Момчета, колата ми се поразкрачи и яде гумите отвътре (очевидно по-злобно дясната). Таз година много пари дадох за винетки и много дупки бяха мои. Докато я карам и пусна волана независимо с каква скорост си държи пътя ... до някоя неравност и земе да дръпне нанякъде... На изправен волан и спряла кола едната гума си седи направо а другата леко в десно :) . Закарах се до един майстор и човека каза: "Положението е зле, засега виждам тампони заминали ала-бала ... ама требва да ми я докараш да я поразглобим и да вида кво още има .." Еми дотук добре, ама 2-3 дена ше съм без кола - тва се преживява. Само че ако излезне "кво още има" нито знам кви пари ше е нито нищо!Някой скоро правил ли си е нещо по предницата? Какви пари му е излязло? На какви марки сте заложили? Майстора няма да ме натовари с пари за части - той само ше ми каже кво има .. аз ше си ги купувам от нейде .. Зимата иде, а не идва да слагам нови гуми на тва положение ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не е правил предница скоро?

Колега това което ти го е казал маистора е вярно сменяш тампони,реглаж и пак си във филма яко газ.Аз моята я правих преди 2 години и нямам проблеми до сега.Ако искаш ще ти кажа от каде ги взех и то на сносни цени,обаче на лични да не прозвучи като реклама,не че колегите от форума не са вземали от тази фирма,аз лично мн.съм доволен :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...