mischaiko 2 #1 Публикувано 11 Септември, 2009 http://mischaiko.snimka.bg/automobiles/avto.420811 -дааааа,едно нещо не се ли направи навреме,то трьгва да излиза от някьде да види кои е тоя,които не ме лекува.Е,вярно че и дадох малко повече зор,тия нови льскави коли много нагли взеха да стават и... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 11 Септември, 2009 и въпросът е...... или просто искаш да покажеш кутия с счупен кожух? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #3 Отговорено 11 Септември, 2009 а,еитва е Форд http://mischaiko.snimka.bg/automobiles/avto.420816 -не ми е ясно защо като кьса биелата на 4-ти цилиндьр чак кутията троши на парчета,аи не само нея-сигурно е особенност за модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 11 Септември, 2009 Каде точно да са аплодисментите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #5 Отговорено 11 Септември, 2009 Бая си я напънал колега ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #6 Отговорено 11 Септември, 2009 и въпросът е...... или просто искаш да покажеш кутия с счупен кожух?не допускаите грешки като мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mischaiko 2 #7 Отговорено 11 Септември, 2009 Каде точно да са аплодисментите?не се хваля,колега,ваикам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 12 Септември, 2009 Баси, я обясни точно какво си направил. Моята е виждала бая abuse, да не говорим за коли, които ходят по състезания и нищо им няма? Да не си махнал ограничителя, ама и тогава как ще стане това. Просто сподели, защото това със сигурност се случва бая рядко на Хонда С две-три думи - Ти си уникат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #9 Отговорено 12 Септември, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове