Jump to content
kristi09

ДУПНИЦА

Recommended Posts

лека му пръст на момчето...............

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Неделя 11:00 на Соларис , ако изкате горе при Миткото/Пиперево/ на техния бар :D .Тамън да го привикаме и него!Без липси че ще има глоби! Само да не се попилея аз де :);) .Митйо ще ти продам карбовете да знаеш :D ела си ги вземи парите са лесни бе френд :P .Зе ли гарнитурите най после ;) ..И сега последно с кои бутала ще е колата???

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за утре не ви обещавам ;) !ама за другата седмица сам на линия 100% :P буталата пследно остават Д15-те с нови сегменти :lol: !гарнитури все още не сам зел,че нещо сам спукал гума ;) (финансово) а карбовете нямаш избор да не ми ги дадеш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каде сте СТАНКЕВСКЙ фенове ;) , няма ви никакви нит да се обадите нито да пишете!да не ми се сърдите нещо?тоя петак или събота да напраеме една спевка на летището(ако времето позволява)!фен искам да те пробвам с puntoto да видиме да ли варви така,как го хвалиш ;) ,преди да сам почнал да я права моята,че после смисал няма да има ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фен срамота е да караш пунтото .. ще ти се смеят после ..... ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и двамата сте под ножа бе с 1.2 пунтак съм го наказал оня малкия ;) ;) ;) ;) стой та гледай .Митйо мнооо ма кефиш , да я направиме твоята тамън и моята ще я събера.Митйо не съм се пускал с теб да не си запалиш колта Бе ;) ;) ,няма какво да караш после.Казах ти закачам те с акорда да видиш че и твоята мооо да върви ;) .Мноо добра идея ,тамън един колега от столицата ще идва да правим неговия кораб моо да поспортуваме малко.П.п.П.П.п и двамата имате глоби ;) ..............УУУУУУУУУУУУ джабаааааа.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Малоумна д13 проект стартиран :) .

Детето чудо нямаше търпение да сложим карбовете та днеска ги забодохме на д13ковата кратуна.Е верно че пообикалях малко около колата та даже я гледах по едно време като цветен телевизор :) .ебати карбовете без половината карантия по тях колата запали ама само ниски работеше :);) .

Започнахме така

Публикувано изображение

Е тука Митйо се учи да държи ключа или по точно се подпира ;)

Публикувано изображение

продължихме такаааа :thumbs1:

Публикувано изображение

крайния резултат но все още не е събрана, уууу как реве тая гад.

Публикувано изображение

П.п Митйо крайна цел три коли на пунтото! Поне.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не ви слушат главите..................... :cold::yes::cool:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малоумна д13 проект стартиран :D .

Детето чудо нямаше търпение да сложим карбовете та днеска ги забодохме на д13ковата кратуна.Е верно че пообикалях малко около колата та даже я гледах по едно време като цветен телевизор ;) .ебати карбовете без половината карантия по тях колата запали ама само ниски работеше :):D .

Започнахме така

Публикувано изображение

Е тука Митйо се учи да държи ключа или по точно се подпира :P

Публикувано изображение

продължихме такаааа :D

Публикувано изображение

крайния резултат но все още не е събрана, уууу как реве тая гад.

Публикувано изображение

П.п Митйо крайна цел три коли на пунтото! Поне.

[/quote

фен днеска я напраих на гас ;) (малий сега на гас варви повече от колкото преди на бензин :huh: ) да варви и пали перфектно!а някои ден требва да я погледнеме и на бензин как ще заработи ;) зада и видиме вазможностите на теа карбове :):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

такива са те :rolleyes: Аз като ходих нямаше скара :) Викат ми само "работиии" :D МИТЙО, стягай се че ще дойда да те пробвам колко си бърз :) п.п. :D:huh:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такива са те :rolleyes: Аз като ходих нямаше скара :) Викат ми само "работиии" :D

Не е верно бяха на принцесите сутринта :) ,изчакай поне да я завършим и идвай ,не че сега неможе .Поканен си по всяко време :D .Kostadinov тоя ме измъкна от нас още кафе не бях пил :D:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не че сега неможе .Поканен си по всяко време :D .

да беееее , да дойда и да има пак "РАБОТИИИ" :):huh: Докато не я направите никакво идване :rolleyes: Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момци дека сте бре ........... никакви ви нема.......... :):huh::rolleyes::D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

да беееее , да дойда и да има пак "РАБОТИИИ" :):huh:

Е да бееее тая усмивка и лъчезарно излъчване от работа...... :D:rolleyes:

Публикувано изображение

kristi09 фен наша е вината са по празниците трябва да обърнем някой галон .

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИТЙО, стягай се че ще дойда да те пробвам колко си бърз :P п.п. :):Dteror1sta за теб все още не съм достатачно бърз,но ако искаш мога да те пробам на бира :D ,виж там по мога да ти се опъна ;):) ,а fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея :D фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея :) фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен :D

За едно си в голяма грешка и за колата и за бирата :) .А за карбовете идват почивни дни ако не пътувам ще я почоплим да работи като хората :D .А скарата и бирата добре си разбрал ,че трябва да са от теб :D иначе мноо черпавки ще ти се съберат :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея :( фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен ;)

За едно си в голяма грешка и за колата и за бирата :D .А за карбовете идват почивни дни ако не пътувам ще я почоплим да работи като хората :) .А скарата и бирата добре си разбрал ,че трябва да са от теб ;) иначе мноо черпавки ще ти се съберат :) .
:D само казвате каде и кога ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: само казвате каде и кога ?

Най вероятно в понеделник как си с работата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каде се изгубихте:P нито пишете нито се обаждате:P фен до каде стигна с проекта чакам обещаните снимки. kristi09, kostadinov да не се сърдите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен ще има снимки споко ,само да се пооправят нещата ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сърдим Митак,бех за некой ден на "ремонт" в болницата :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма време бе фенове..........ама ше се събереме де...........

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се сърдим Митак,бех за некой ден на "ремонт" в болницата :)

е аз несмея да ти се обада :) ,ти или си на работа или все си зает ;) ,но нищо гледаите тая седмица да сте свободни да напраеме по едно сокче :D ...... фен нещо се криеш и ти:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Етоя мръсницата мръсна :D ,сега даже е по зле .Сега само вратите са сложени .Останалото що е лаисна ,оплътнение , е свалено и е готова за шприц. Дано до две седмици влезне в двора и ще я оскверня тотално откъм мотора :)

ИИИ днеска помагах на солоцо да оправим старата ми любов ,скъсала артерия/щанга/ стабилизираща милата.

П.п Костадинов за кво ремонти бре :) ?

П.п 2 митйо иде ти ред :);) ;) ,По дебело въже ли да купя :D ?

Публикувано изображение

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се къса стабилизираща щанга ?!?!?!Аз има няма поне веднъж в месеца минавам през там за Благоевград , трябва да мина да се запознаем с вашата група.Така или иначе трябва там да мина при някакъв много добър сервиз за климатици при вас.Поздрави колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се къса стабилизираща щанга ?!?!?!

Нямам идея как ама е на две ,може и от старост ебали го тука шега няма!Когато минаваш /дано е почивни дни/ свиркай тел. ми е 0898 520 997 .А сервиз има и то добър :) ,та са ми и приятели даже :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах си работа днес ,за разлика от бояджийте /колегите/ та им подосаждах малко :) та ето какво се получи:

Следва стъпка две ама за нея по натам :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах си работа днес ,за разлика от бояджийте /колегите/ та им подосаждах малко :) та ето какво се получи:

Следва стъпка две ама за нея по натам :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

екстра е станал браво:) готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас ;) ебаси омрелиа кон е на гас :):D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следва стъпка две ама за нея по натам :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

екстра е станал браво:) готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас ;) ебаси омрелиа кон е на гас :):P :P

МИТЕ ти си уцелил майстора.................... :D :D :P
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

екстра е станал браво:) готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас :D ебаси омрелиа кон е на гас :) :) :)МИТЕ ти си уцелил майстора.................... :) :) :Dкакво да права фенка нямам избор :lol: ,а пък и фена ми се прае нещо на разбирач :dry: ........ ще а напраеме сигорен сам само терябва да се вземе ме бира ;) и за един ден сме а направили:huh:KOSDADINIV....оправяй се:)и се готви да те пробвам :lol: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя :D Идеи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя ;)

Аз сънувам от месец, горе на плантацията ,ако изкате разходете се ,тамън и шлеповете ще видите ;):) П.п да обясня за Митйо ;) че няма да разбере, на Пиперево съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя :P

Аз сънувам от месец, горе на плантацията ,ако изкате разходете се ,тамън и шлеповете ще видите :D;) П.п да обясня за Митйо :P че няма да разбере, на Пиперево съм.
аз днес няма да мога да намина :P .че нямам много финанси вчера вечерта отидоха;):P : излезна една работа много важна и неочаквана ;) .fenabg. с теб ще се видиме тая седмица,ще идвам при стругара да оперираме една глава ;) ;) ти извади електрическата помпа(за бензина) да я однасям понеделник или вторник!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

,че нямам много финанси вчера вечерта отидоха:P:P : излезна една работа много важна и неочаквана :D .

Колко бмвета изпи по тея кръчми :P;):P .Помпата ти я пазя когато дойдеш сия зимаш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фен утре сутринта идвам да зимам помпата! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МИТЙО що стана с тая кола беееее.Зе помпата и се скри.Портнахме кратуната и нищо не каза докаде си я докарал.Дай да я видиме лудата д13ка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...