kristi09 206 #81 Отговорено 15 Февруари, 2010 лека му пръст на момчето............... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #82 Отговорено 12 Март, 2010 (Редактирано) Неделя 11:00 на Соларис , ако изкате горе при Миткото/Пиперево/ на техния бар .Тамън да го привикаме и него!Без липси че ще има глоби! Само да не се попилея аз де .Митйо ще ти продам карбовете да знаеш ела си ги вземи парите са лесни бе френд .Зе ли гарнитурите най после ..И сега последно с кои бутала ще е колата??? Редактирано 12 Март, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #83 Отговорено 13 Март, 2010 ОК само уточнете каде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #84 Отговорено 13 Март, 2010 за утре не ви обещавам !ама за другата седмица сам на линия 100% буталата пследно остават Д15-те с нови сегменти !гарнитури все още не сам зел,че нещо сам спукал гума (финансово) а карбовете нямаш избор да не ми ги дадеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #85 Отговорено 14 Март, 2010 последно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #86 Отговорено 17 Март, 2010 каде сте СТАНКЕВСКЙ фенове , няма ви никакви нит да се обадите нито да пишете!да не ми се сърдите нещо?тоя петак или събота да напраеме една спевка на летището(ако времето позволява)!фен искам да те пробвам с puntoto да видиме да ли варви така,как го хвалиш ,преди да сам почнал да я права моята,че после смисал няма да има . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #87 Отговорено 17 Март, 2010 фен срамота е да караш пунтото .. ще ти се смеят после ..... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #88 Отговорено 17 Март, 2010 (Редактирано) ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ и двамата сте под ножа бе с 1.2 пунтак съм го наказал оня малкия ;) ;) стой та гледай .Митйо мнооо ма кефиш , да я направиме твоята тамън и моята ще я събера.Митйо не съм се пускал с теб да не си запалиш колта Бе ;) ,няма какво да караш после.Казах ти закачам те с акорда да видиш че и твоята мооо да върви .Мноо добра идея ,тамън един колега от столицата ще идва да правим неговия кораб моо да поспортуваме малко.П.п.П.П.п и двамата имате глоби ..............УУУУУУУУУУУУ джабаааааа. Редактирано 17 Март, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #89 Отговорено 27 Март, 2010 (Редактирано) Малоумна д13 проект стартиран . Детето чудо нямаше търпение да сложим карбовете та днеска ги забодохме на д13ковата кратуна.Е верно че пообикалях малко около колата та даже я гледах по едно време като цветен телевизор .ебати карбовете без половината карантия по тях колата запали ама само ниски работеше . Започнахме така Е тука Митйо се учи да държи ключа или по точно се подпира продължихме такаааа крайния резултат но все още не е събрана, уууу как реве тая гад. П.п Митйо крайна цел три коли на пунтото! Поне. Редактирано 27 Март, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #90 Отговорено 27 Март, 2010 не ви слушат главите..................... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #91 Отговорено 28 Март, 2010 Малоумна д13 проект стартиран . Детето чудо нямаше търпение да сложим карбовете та днеска ги забодохме на д13ковата кратуна.Е верно че пообикалях малко около колата та даже я гледах по едно време като цветен телевизор .ебати карбовете без половината карантия по тях колата запали ама само ниски работеше . Започнахме така Е тука Митйо се учи да държи ключа или по точно се подпира продължихме такаааа крайния резултат но все още не е събрана, уууу как реве тая гад. П.п Митйо крайна цел три коли на пунтото! Поне. [/quote фен днеска я напраих на гас (малий сега на гас варви повече от колкото преди на бензин ) да варви и пали перфектно!а някои ден требва да я погледнеме и на бензин как ще заработи зада и видиме вазможностите на теа карбове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #92 Отговорено 28 Март, 2010 Никакви не се обаждате,гадове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #93 Отговорено 28 Март, 2010 (Редактирано) такива са те Аз като ходих нямаше скара Викат ми само "работиии" МИТЙО, стягай се че ще дойда да те пробвам колко си бърз п.п. Редактирано 28 Март, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #94 Отговорено 28 Март, 2010 такива са те Аз като ходих нямаше скара Викат ми само "работиии" Не е верно бяха на принцесите сутринта ,изчакай поне да я завършим и идвай ,не че сега неможе .Поканен си по всяко време .Kostadinov тоя ме измъкна от нас още кафе не бях пил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #95 Отговорено 28 Март, 2010 (Редактирано) не че сега неможе .Поканен си по всяко време . да беееее , да дойда и да има пак "РАБОТИИИ" Докато не я направите никакво идване Редактирано 28 Март, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #96 Отговорено 28 Март, 2010 момци дека сте бре ........... никакви ви нема.......... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #97 Отговорено 28 Март, 2010 (Редактирано) да беееее , да дойда и да има пак "РАБОТИИИ" Е да бееее тая усмивка и лъчезарно излъчване от работа...... kristi09 фен наша е вината са по празниците трябва да обърнем някой галон . Редактирано 28 Март, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #98 Отговорено 29 Март, 2010 МИТЙО, стягай се че ще дойда да те пробвам колко си бърз п.п. teror1sta за теб все още не съм достатачно бърз,но ако искаш мога да те пробам на бира ,виж там по мога да ти се опъна ,а fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #99 Отговорено 29 Март, 2010 fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен За едно си в голяма грешка и за колата и за бирата .А за карбовете идват почивни дни ако не пътувам ще я почоплим да работи като хората .А скарата и бирата добре си разбрал ,че трябва да са от теб иначе мноо черпавки ще ти се съберат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #100 Отговорено 29 Март, 2010 fenabg мога да го пробам и с колата и на бира там победата ми е сигорна и в двата случея фен кога ще а регулираме и на бензин да заработи като хората! скарата и бирата е от мен За едно си в голяма грешка и за колата и за бирата .А за карбовете идват почивни дни ако не пътувам ще я почоплим да работи като хората .А скарата и бирата добре си разбрал ,че трябва да са от теб иначе мноо черпавки ще ти се съберат . само казвате каде и кога ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #101 Отговорено 30 Март, 2010 само казвате каде и кога ?Най вероятно в понеделник как си с работата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #102 Отговорено 11 Април, 2010 каде се изгубихте нито пишете нито се обаждате фен до каде стигна с проекта чакам обещаните снимки. kristi09, kostadinov да не се сърдите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #103 Отговорено 11 Април, 2010 Фен ще има снимки споко ,само да се пооправят нещата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #104 Отговорено 13 Април, 2010 Не се сърдим Митак,бех за некой ден на "ремонт" в болницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #105 Отговорено 13 Април, 2010 няма време бе фенове..........ама ше се събереме де........... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #106 Отговорено 13 Април, 2010 Не се сърдим Митак,бех за некой ден на "ремонт" в болницата е аз несмея да ти се обада ,ти или си на работа или все си зает ,но нищо гледаите тая седмица да сте свободни да напраеме по едно сокче ...... фен нещо се криеш и ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #107 Отговорено 13 Април, 2010 (Редактирано) Етоя мръсницата мръсна ,сега даже е по зле .Сега само вратите са сложени .Останалото що е лаисна ,оплътнение , е свалено и е готова за шприц. Дано до две седмици влезне в двора и ще я оскверня тотално откъм мотора ИИИ днеска помагах на солоцо да оправим старата ми любов ,скъсала артерия/щанга/ стабилизираща милата. П.п Костадинов за кво ремонти бре ? П.п 2 митйо иде ти ред ;) ,По дебело въже ли да купя ? Редактирано 13 Април, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #108 Отговорено 13 Април, 2010 Как се къса стабилизираща щанга ?!?!?!Аз има няма поне веднъж в месеца минавам през там за Благоевград , трябва да мина да се запознаем с вашата група.Така или иначе трябва там да мина при някакъв много добър сервиз за климатици при вас.Поздрави колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #109 Отговорено 13 Април, 2010 Как се къса стабилизираща щанга ?!?!?!Нямам идея как ама е на две ,може и от старост ебали го тука шега няма!Когато минаваш /дано е почивни дни/ свиркай тел. ми е 0898 520 997 .А сервиз има и то добър ,та са ми и приятели даже . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #110 Отговорено 15 Април, 2010 Нямах си работа днес ,за разлика от бояджийте /колегите/ та им подосаждах малко та ето какво се получи: Следва стъпка две ама за нея по натам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #111 Отговорено 15 Април, 2010 Нямах си работа днес ,за разлика от бояджийте /колегите/ та им подосаждах малко та ето какво се получи: Следва стъпка две ама за нея по натам екстра е станал браво готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас ебаси омрелиа кон е на гас :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #112 Отговорено 16 Април, 2010 Нямах си работа днес ,за разлика от бояджийте /колегите/ та им подосаждах малко та ето какво се получи: Следва стъпка две ама за нея по натам екстра е станал браво готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас ебаси омрелиа кон е на гас :P МИТЕ ти си уцелил майстора.................... :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #113 Отговорено 16 Април, 2010 екстра е станал браво готви се някой ден пак да побазикаме колата да я напраеме на бензин че ми омразна да я карам само на гас ебаси омрелиа кон е на гас :) МИТЕ ти си уцелил майстора.................... :) какво да права фенка нямам избор ,а пък и фена ми се прае нещо на разбирач ........ ще а напраеме сигорен сам само терябва да се вземе ме бира и за един ден сме а направили:huh:KOSDADINIV....оправяй сеи се готви да те пробвам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #114 Отговорено 16 Април, 2010 Нема ядове,ще ги пробаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #115 Отговорено 22 Април, 2010 Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя Идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #116 Отговорено 24 Април, 2010 Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя Аз сънувам от месец, горе на плантацията ,ако изкате разходете се ,тамън и шлеповете ще видите П.п да обясня за Митйо че няма да разбере, на Пиперево съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #117 Отговорено 25 Април, 2010 Несериозници,какво сънувахте са събота и неделя Аз сънувам от месец, горе на плантацията ,ако изкате разходете се ,тамън и шлеповете ще видите П.п да обясня за Митйо че няма да разбере, на Пиперево съм.аз днес няма да мога да намина .че нямам много финанси вчера вечерта отидоха : излезна една работа много важна и неочаквана .fenabg. с теб ще се видиме тая седмица,ще идвам при стругара да оперираме една глава ;) ти извади електрическата помпа(за бензина) да я однасям понеделник или вторник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #118 Отговорено 25 Април, 2010 ,че нямам много финанси вчера вечерта отидоха : излезна една работа много важна и неочаквана .Колко бмвета изпи по тея кръчми .Помпата ти я пазя когато дойдеш сия зимаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #119 Отговорено 28 Април, 2010 фен утре сутринта идвам да зимам помпата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #120 Отговорено 4 Май, 2010 МИТЙО що стана с тая кола беееее.Зе помпата и се скри.Портнахме кратуната и нищо не каза докаде си я докарал.Дай да я видиме лудата д13ка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове