МИТЙО 0 #41 Отговорено 30 Ноември, 2009 (Редактирано) браво фен Редактирано 12 Декември, 2009 от Al_Capone ЦИТÐ�ТИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #42 Отговорено 12 Декември, 2009 Утре е неделя,правиме ли сбирка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #43 Отговорено 26 Декември, 2009 (Редактирано) Утре е неделя,правиме ли сбирка?Аз предлагам да направим една ,че доста недели ще минат :D .Утре съм в нас ше поработвам по малко елате ме вземете кам 15:00 да се видим така като гледам май за последно тая годинаКрис гледай пак да не се попилееш .Как съм олекотил акорда не е изтина :D Редактирано 26 Декември, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #44 Отговорено 26 Декември, 2009 Абе вие сбирките не си ли ги правите направо на пистата Едно импровизирано барбекю и газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #45 Отговорено 26 Декември, 2009 Едно импровизирано барбекю и газ Ха по добра идея за среща не ми е идвала в кратуната . Митйо тамън може да се пробваш на жената срещу пунтото Тия дена времето е супер та може да мислим по предложението на колегата.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=42760 що ХалУмин свалихме от главата лилиии . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #46 Отговорено 27 Декември, 2009 За днеска остава ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #47 Отговорено 30 Декември, 2009 (Редактирано) Специални благодарности на fenabg за оказаната помощ и взимането на джантите от Благоевград, дължа много бира и кебапи. Поздрави на всички и благодаря за съдействието . Редактирано 30 Декември, 2009 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #48 Отговорено 30 Декември, 2009 Док няма яд, когато мога ще помагам .Не са лоши джантетата ама оня пич докато го събудя в зор се видях .А за бирата няма ти се размине .Като стегна Шлепа ще дойда да ви подосаждам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #49 Отговорено 1 Януари, 2010 Честита нова година ,да сте живи и здрави . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #50 Отговорено 2 Януари, 2010 за много години на всички,живи и здрави!в нвделя 19:00 мистрал,пишете ако искате да напраеме една спевка , има нов колега с 7г.и той ще дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #51 Отговорено 2 Януари, 2010 (Редактирано) Ч.Н.Г. на всички фенове Пожелавам ви все по "пипнати" Хондички Да сме живи и здрави та да се засечем и тази година някъде на по "хамбургер" Редактирано 2 Януари, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #52 Отговорено 7 Януари, 2010 (Редактирано) Е фен бяха принцеси .Жив и здрав .Ние си захващаме с гостите след малко .Честит празник на именниците.П.п мерси за пожеланието ! Редактирано 7 Януари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #53 Отговорено 16 Януари, 2010 Утре какво правиме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #54 Отговорено 16 Януари, 2010 Група а да направим една бърза среща по рано по някое време ,че имам рожден ден ,та вечерта няма да мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #55 Отговорено 17 Януари, 2010 Каде?Кога? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #56 Отговорено 17 Януари, 2010 Каде?Кога?Айде кам 15:00 елате към нас и ще се разходим до бар наздраве :D С митйо сме се разбрали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #57 Отговорено 18 Януари, 2010 (Редактирано) Една скромна снимчица от вчера .Крис .......... ? С една 7 вече в групата. Редактирано 18 Януари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #58 Отговорено 18 Януари, 2010 фен каде беше срещата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #59 Отговорено 18 Януари, 2010 НА соларис/бензиностанцията/ направихме спевка .Ти разглоби ли го тоя роувар най после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #60 Отговорено 19 Януари, 2010 браво бре не можахте да се обадите .а бехте на 50 метра от мен.......... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #61 Отговорено 19 Януари, 2010 браво бре не можахте да се обадите .а бехте на 50 метра от мен.......... Телефона ти беше изключен .званяхме.Какво стана с колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #62 Отговорено 19 Януари, 2010 разглобена е вече......и съм с крило вече на хондата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #63 Отговорено 19 Януари, 2010 разглобена е вече......и съм с крило вече на хондата крилото ти стой много добре на хондата,засичахте неколко пъти ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #64 Отговорено 23 Януари, 2010 Е момци кво ще правим утре ебати студа на вън.Каде е най топлото кафе? Митйо аз ти казахти, че и твоята кола ще върви като хората само да събера някога моята и те закачам с въжето .Не се обади днес? С Криската си бърборим към 14:30 15:00 праим по кефе или чай с по 100 конски сили вътре, бахти времето.Разкомплектовах задния мост на стария акордеона днес та измръзнах . Ааа ето придобивките от днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #65 Отговорено 23 Януари, 2010 ша гледам и аз да се появя.......... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #66 Отговорено 23 Януари, 2010 (Редактирано) аз утре сам на работа,та мисалта ми е да се събереме малко по-рано,ако може към 13:30-14:00 примерно; фен ти първо събери АКОРДЕОНА и после ще видиме кой-кой ще закача Редактирано 23 Януари, 2010 от МИТЙО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #67 Отговорено 24 Януари, 2010 И една снимка след като ровихме на Крис в гаража ,има интересни работи аз даже едни пружинки си харесах .Как сме подкарали ако зема да набавя един акордец 1 и 2рата г. дет го намерихме днес ще си имаме доста добра колекцийка от генерации .Абе момци са докат пиша ми светна е това: А да земеме това на втората снимка да го съживяваме? Е те това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #68 Отговорено 24 Януари, 2010 Тоя Акорд ако се чудите още една седмица и аз ще го хапна така да знаете, супер маняшка кола за джентълмени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #69 Отговорено 24 Януари, 2010 (Редактирано) Док мислете какво да го правим френд ,че ще пукна ако го смачкат ама нямам пари да го платя деба.Изнамерих един 2г. и някои части стават за тояКолата е класика Редактирано 24 Януари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #70 Отговорено 31 Януари, 2010 Човек кат си няма работа си намира .Мотйо виш си карбовете .Ай да ги събирам че жената ще ме убие ,седнах си в кухнята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #71 Отговорено 1 Февруари, 2010 В кухнята???По логиката на Митйо вече си с два счупени крака минимум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #72 Отговорено 1 Февруари, 2010 хахха жив съм и ходя .Не бях разглобявал такива та ми беше интересно как са устроени не са много сложни в интерес на изтината. Даже едни я го събрах ,ама за втория ме домързя.Са идва ред на другите ,за моята .Митйо човека каза че е приготвил и другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #73 Отговорено 6 Февруари, 2010 Момци утре че правимели по кафе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #74 Отговорено 6 Февруари, 2010 (Редактирано) Със сигурност ама я погледнете тука http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44020 и да мислим кой с каквото може.Аз съм внесъл ама вместо някоя шукарийка за колата пак ще помогна малко на заплата. Редактирано 6 Февруари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #75 Отговорено 12 Февруари, 2010 утре свободни ли сте да напраеме по един чай слетобет? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #76 Отговорено 12 Февруари, 2010 за сега аз да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #77 Отговорено 12 Февруари, 2010 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #78 Отговорено 12 Февруари, 2010 Ако приемате кюстендилци утре съм при вас за кафето 9 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #79 Отговорено 15 Февруари, 2010 (Редактирано) Колеги една лоша вест. С един по малко сме вече колегата loc166 или както ние си го знаехме Кестена на 23г. ,вече не е между нас .Днес му беше погребението. Лека му пръст! Редактирано 15 Февруари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #80 Отговорено 15 Февруари, 2010 Колеги една лоша вест. С един по малко сме вече колегата loc166 или както ние си го знаехме Кестена на 23г. ,вече не е между нас .Днес му беше погребението. Лека му пръст! Лека му пръст! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове