МИТЙО 0 #201 Отговорено 11 Юли, 2010 п.п все така си я караш без бензин ,скоро тия карбове ще им ебеш мамата и ще си сложиш пак моното !!!батка незнам само от каде установи че коалта ми няма бензин ? в момента останаха около 15л. днес ги източих защото ми го гори,а за бензина как го качва и аз незнам,ако знаех нямаше грам да се занимавам да пиша имам клапан за спирането на бензина как минава презнего бензина незнам птреи докато бях с механичната помпа (на главата) нямах ама абсолютно никакви ягове! при свалени кабели на помпата (жиците за захранването) от маркуча отиващ в карбовете тече бензин! как става защо става грам понятие си нямам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #202 Отговорено 12 Юли, 2010 (Редактирано) Е батка незнам.Земи ,чети що пишеш и тогава ме питай кое как съм го установил .Щото тамън три или четири пъти до сега си я докарвал и се е без бензин ,нали така батка.И земи свали капачката на рез. и пак виш дали ще капе.БАТКА Редактирано 12 Юли, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #203 Отговорено 12 Юли, 2010 мите сложи реле на помпата и решаваш проблема 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #204 Отговорено 14 Юли, 2010 Момци,ае в неделя след обяд към 16 часа на летището да ви покажа живот и здраве на жената д13ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #205 Отговорено 14 Юли, 2010 в събота съм свободен неделя съм на банкет ако искате за събота аз съм навит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #206 Отговорено 16 Юли, 2010 В неделя съм на работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #207 Отговорено 18 Юли, 2010 Те що ме сполетя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #208 Отговорено 19 Юли, 2010 Те що ме сполетя абе фен как можа да го спукаш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #209 Отговорено 19 Юли, 2010 (Редактирано) От каде да знам бре ,не съм го и докоснал мамаму стара .Полудех вчера . Редактирано 19 Юли, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #210 Отговорено 24 Юли, 2010 Еееееиии заспалци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #211 Отговорено 30 Юли, 2010 Живи ли сте бря,сичкото човек се изпокрило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #212 Отговорено 30 Юли, 2010 Събота и неделя по Кюстендил ще съм в агитката на Габрово-Дупница тийм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #213 Отговорено 30 Юли, 2010 (Редактирано) Фенка, имате ли си тениски че Дока виж какво избухна Uploaded with ImageShack.us Трябва да направим едни за такива случай "Хонда Дупница-Габрово" Ако видите такива фланелки да се разхождат, моля не хвърляйте камъни. Ограничете се само до яйца и домати п.п. силуета на колата не е нужно да казвам от каква е Редактирано 30 Юли, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #214 Отговорено 30 Юли, 2010 (Редактирано) Спирка няма ей Има бре нали знаеш че това работя ,мога да ги правя и такива даже съм ви приготвил по един малък подарък ,флок пак за тениски .П.п абе тряя си направя тениска с FENABG че старите са само фена Редактирано 30 Юли, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #215 Отговорено 30 Юли, 2010 ей аз цел ден съединител правя а вие тука моабет си водите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #216 Отговорено 30 Юли, 2010 Що стана са с тоя съединител сменили го.И там дет ти казах ли свърши работа,Ае в неделя на Кюстендил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #217 Отговорено 30 Юли, 2010 Що стана са с тоя съединител сменили го.И там дет ти казах ли свърши работа,Ае в неделя на Кюстендил.Готов е ........резачка е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #218 Отговорено 31 Юли, 2010 Нещо пак съм назад с информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #219 Отговорено 1 Август, 2010 Супер специални благодарности на fenabg дето приюти габровските чада , ама даде една люта наденичка дето ме испоти до кости поздрави и на nacentrowaniq и Митъо човека с Големия ФОРд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #220 Отговорено 1 Август, 2010 Мерси за поздравите,как мина в неделя?Мислех да дойда да ви гледам,ама се събудихме с жената в 13 и нещо и нали сме младо семесйтво и то стана 15 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #221 Отговорено 1 Август, 2010 (Редактирано) Всичко мина перфе само ,че към 13 часа така ме стегна кратуната от това слънце че още немога се оправа.Ей момци сила сте.Док другия път ще ти приготвя по благи наденички А тениската ми е калъп Ето ги наденичките: Редактирано 1 Август, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #222 Отговорено 3 Август, 2010 Фена,качи се днеска в камион и настрани не гледаш,а аз ти свиркам ама никво внимание към пешеходците Митйо,ти каде се затри бре младеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #223 Отговорено 8 Август, 2010 Утре вечер ще минавам през Дупница и ако все още не е залязло слънцето ще се обадя да пием по кафе в оня Рай под небето. Със малката ще съм и може да се сродим с някой хора ако има голяма зестра . Поздрави дружина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #224 Отговорено 8 Август, 2010 И само глей да не се обадиш .Телефона ми го имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #225 Отговорено 9 Август, 2010 Ако се съберете чукнете една жица,па може и по жи си емата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #226 Отговорено 15 Август, 2010 Идната неделя 17:00 Бар наздраве .от тука на там ще присъствам постоянно ,ако някой желае да идва е добре дошъл.Дано така почнем да се събираме по редовно .Това е времето за среща ,ако ще сменяваме мястото ще се решава на място .Митйо ти да не смени марката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #227 Отговорено 17 Август, 2010 (Редактирано) Добро място.подкрпям ти идеята Тая неделя ще се пробвам да дойда или поне през една ще гледам да идвам,че как сте ми на 30 минути от нас... п.п.Ако и другите са навити и аз съм ЗА,жената предполагам също,тамън от подруг седмица ще мога да си пия и аз Редактирано 17 Август, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #228 Отговорено 22 Август, 2010 Така мина днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #229 Отговорено 22 Август, 2010 (Редактирано) Фен, тея твоите комшии ще полудеят с теб и тея хонди. Постоянно някакви Коли пред у вас Абе, какъв е тоя параход с пернишка регистрация?? Сигурно е над 300 коня (офертата гонка 1-4-та още важи на по каса бира) п.п. това "ако" не го използвай по долу. Директно го замести с "Като" :D Редактирано 22 Август, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #230 Отговорено 22 Август, 2010 Абе, какъв е тоя параход с пернишка регистрация?? Сигурно е над 300 коня (офертата гонка 1-4-та още важи на по каса бира) Няма ядове.Само да се засечем.Миналия път ровихме по мойта,после ти беше без кола,пък и беше 12 нощеска.... Следващия път ще се пробаме,че 1-4 нещо ми се струва малко да се озориш,ама поне смех и бира ще има.А и параход параход,ама колко багаж мое да побере п.п.Ако ме победиш и не ме черпиш бира,ще си купа 2ра каса,че вече жената ще ме вози от четвъртък.Ама ти как ще се прибираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #231 Отговорено 27 Август, 2010 Нецентерования до 10 ментра с твоята ше те бия пеша .И да припомня неделя 17:00 бар наздраве или пред нас кои незнае каде е бара да пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #232 Отговорено 27 Август, 2010 не мага да включим где го тоз бар.Има един по телевизията ма там нещо не мога да влезна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #233 Отговорено 28 Август, 2010 (Редактирано) Така,Са аз като един виден перничанец ще ти го обнарисувам !!! Катериш върлото за казармите и фена(как ще е зимъска не знам).Горе в десно и караш...Карай леко оти тамо има много деца и после пръвата у лево.Едно крачме до гората. !!! Има и магазин до него и от другата страна некви къщи.Не моеш го сбъркаш.Ако все пак това стане изтормози фена по жисиема п.п.Тая неделя ме намя най-вероятно Редактирано 28 Август, 2010 от necentrovaniq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #234 Отговорено 6 Септември, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #235 Отговорено 6 Септември, 2010 Каде изчезнахте бре вчера ? Бяхме пред нас пак прилична бригада . Съчинявахме на крайно отклонилия колата. Вече е с хидравлика и дуалче . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #236 Отговорено 9 Септември, 2010 kristi09- хондата на ИВО вече няма вода в купето мерси,че ни каза какво да правиме мерни се тая неделя за да почерпиме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #237 Отговорено 9 Септември, 2010 радвам се че сте я оправили 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #238 Отговорено 11 Септември, 2010 айде още една Oнда у наше село Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #239 Отговорено 18 Септември, 2010 (Редактирано) Момци утре ще имаме и гости та му мислете няма да звъня на всеки по отделно 16: 00 на летището .Аз ще се разходя бавно и леко с баба че и течат мазнините . Може да закъснея 15тина минутки но ще съм там после бар наздравеТамън да ме натрепе някоя д13ка Редактирано 18 Септември, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #240 Отговорено 19 Септември, 2010 Много добра среща стана сверихме колите и съм доволен от първите тестове.Имаше и бира благодарности на ФЕНА и КО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове