МИТЙО 0 #161 Отговорено 31 Май, 2010 Добре си беше срещичката като за първо събиране на пистата следващиа път си зимам шофйор и бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #162 Отговорено 31 Май, 2010 другия път накрая може и аз да стигна да дойда :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #163 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) kristi09 ако стигнеш ще ти зема каса бира само на теб Редактирано 2 Юни, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #164 Отговорено 2 Юни, 2010 kristi09 ако стигнеш ще ти зема каса бира само на теб кога е следващата сбирка .....щом ще има бира 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berty 0 #165 Отговорено 8 Юни, 2010 Здравейте колеги може ли да се присъединя към вас!аз съм от кюстендил!на 20 години съм!студент в Бургаския свободен!сега преди една седмица си взех една хондичка ама има проблеми ако можете да ми помогнете пук ще опъна софрата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #166 Отговорено 8 Юни, 2010 сега преди една седмица си взех една хондичка ама има проблеми ако можете да ми помогнете пук ще опъна софрата! Добре дошъл ! каде е проблема в колата или софрата ако е във второто ще помогнем гаранция !П.п Колега ако може да се помага с нещо свиркай ,хубаво щеше да кажеш за какво иде реч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berty 0 #167 Отговорено 9 Юни, 2010 (Редактирано) ми като загре и ми гасне незнам дали не е за центрофкаи част от инсталацията не е свързана(на вратите) не работят люка,прозорците предните чистачки,километража,огледалата и климатика!колата е honda prelude 92 godina Редактирано 9 Юни, 2010 от berty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #168 Отговорено 9 Юни, 2010 Бах му майката част от инсталацията .Газ имаш ли ? И кат са го обръщали волана какво са правили та не са го оправили или ти нямаше търпение да я земеш?Или ти я подариха С какъв мотор си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Efremov 0 #169 Отговорено 9 Юни, 2010 Здравейте Ако може и аз да се присъединя . От Бобов дол съм Асен се казвам и на скоро си взех Хонда Сивик 1,3 d13b2 5-ta gen и тия дни ще я прехварлям ,че е с Монтанска регистрация и може да дойда на някое събиране : )) Има какво да се пипне по колата има подвид заден калник и едни тампони да се сменят и един карайник на реиката ,ама горе долу е в добро състояние за 94' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #170 Отговорено 10 Юни, 2010 Efremov - добере дошъл колега събота и неделя свиркай .А за сбирчица да направим ,само да видим един колега дали ще си направи колата инжекция па дали ще пише .С здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berty 0 #171 Отговорено 10 Юни, 2010 kupih si q ama tova sa i edinstvenite problemi ako trqbva shte otida na maistor da mi svali kojata i shte raboti :)brat vzeh q kolata tolkova burzo zashtoto cenata i beshe pod vsqkakva kritikav4era beshe na maistor i od dolu e perfektna hodovata chast dvigatela sushtoa kolata q vzeh za 1500lv. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #172 Отговорено 11 Юни, 2010 някой ако е навит за утре по-кафе на соларис,че аз съм на работа през целия ден и само до там ще мога да се измъкнакъм 15:30-16:00 някой ако иска да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #173 Отговорено 11 Юни, 2010 Аз съм на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #174 Отговорено 11 Юни, 2010 аз съм на маса за мача 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #175 Отговорено 13 Юни, 2010 някои ще ходили днес на летището? нещо състезаниа е имало ако има навити да пишат че сам не ми се ходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #176 Отговорено 21 Юни, 2010 (Редактирано) Момци я сряда вечерта към 18 часа примерно, да се съберем .Чакам ви в нас или на бар наздраве да черпя по бира ,за колатаБез са немога и тава онова Редактирано 21 Юни, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #177 Отговорено 21 Юни, 2010 (Редактирано) За сега съм на линия Редактирано 21 Юни, 2010 от Kostadinov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #178 Отговорено 21 Юни, 2010 и аз ако не съм на маса ........ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #179 Отговорено 22 Юни, 2010 Каде ще се събираме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #180 Отговорено 23 Юни, 2010 Абе вие алате до нас пък кафето е близо .Имали д1,3 с инжекция вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #181 Отговорено 23 Юни, 2010 имам предложение: гледам,че никой от нас няма да ходи нито на НАЦИОНАЛНАТА нито на язовир СОПОТ ,та ако искате да си насочим една дата и да се събереме на ДЯКОВСКЯ язовир с палатки,въдици и бира ако има желаеши пишете, даите да се организираме и ние най-после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #182 Отговорено 23 Юни, 2010 ми давайте предложения .........може и на рилския манастир или на струма да направиме една софра 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #183 Отговорено 23 Юни, 2010 Абе вие алате до нас пък кафето е близо .Имали д1,3 с инжекция вече.ще има, но другата седмица,че тая е сабора :P , иначе всичко е готово за монтаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #184 Отговорено 23 Юни, 2010 ми давайте предложения .........може и на рилския манастир или на струма да направиме една софра аз съм навит за кадето и да е да дават предложениа и другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #185 Отговорено 23 Юни, 2010 Навит. Ма нямам палатка п.п.Само не и на рилския,че ми е втръснал. п.п.2 Кой е тоя Дядовски язовир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #186 Отговорено 23 Юни, 2010 фена и митйо стига четохте,пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #187 Отговорено 23 Юни, 2010 (Редактирано) ПИша бе! имам предложение: гледам,че никой от нас няма да ходи нито на НАЦИОНАЛНАТА нито на язовир СОПОТ ,та ако искате да си насочим една дата и да се събереме на ДЯКОВСКЯ язовир с палатки,въдици и бира ако има желаеши пишете, даите да се организираме и ние най-послеАз щях да ходя , даже все още имам шансове ама ми го забиха яко на работа съм..... Ние зорлем на по бира не може да се съберем ама може да опитаме аз съм за! На стума примерно. Навит. Ма нямам палатка п.п.2 Кой е тоя Дядовски язовирИ палатка ще ти дам и все ,нямаш ядове .Ама моето на жорката и на ники двете деца ,общо 4 .Ще ти ги зачислим на теб .Аз съм за такова мероприятие ама с бръмбарите и преспиване е обречено на провал П.п тоя гйол дет минаваш покрай него като идваш на сам ,при карулката. Редактирано 23 Юни, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #188 Отговорено 24 Юни, 2010 ако искате да го направиме на 9,10,11.07.2010г. или даваите други дати,а за аплатка и аз имам 2бр. мойто предложение е за струма,там става и за къпане и за риба!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #189 Отговорено 2 Юли, 2010 Спи градъд,половината Джерман и част от Слатино.Я да се събуждате,иде УИкенд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #190 Отговорено 2 Юли, 2010 (Редактирано) Се сме се успали заеби аз си боядисвам латекс и се чуда дали да не пия кафе утре в Габрово .Айде неделя да направим по бира някаде , след обяда към 5 часа. Редактирано 2 Юли, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #191 Отговорено 2 Юли, 2010 нема ядове 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #192 Отговорено 4 Юли, 2010 ако се сабереме на летището и аз ще доида да си напраеме някоя дръпка ( колата ми е с подобрениа и искам да видя колко варви) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #193 Отговорено 5 Юли, 2010 С какви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #194 Отговорено 6 Юли, 2010 ( колата ми е с подобрениа и искам да видя колко варви)Да ги преборим с пунтото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #195 Отговорено 9 Юли, 2010 Бах мамаму ни вест ни кост ,що става бе момци .Митйо няма ли да ги борим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #196 Отговорено 9 Юли, 2010 утре съм цял ден пред гаража ........който иска да мине да се видиме 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #197 Отговорено 11 Юли, 2010 нещо аз закъсах със воза като ми работи на гас ми гори и от бензина и постояно ми придърпва? сега съм източил целия резервоар та се кара некак си! казваите как да я оправя! иначе като я превклю само на бензин работи перфектно! http://img704.imageshack.us/i/007nir.jpg/ http://img715.imageshack.us/i/009la.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #198 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Са последно карб или инжекция е !!! ? Че на тия снимки е карб.И как ще гори бензина не го ли спирате ? Редактирано 11 Юли, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #199 Отговорено 11 Юли, 2010 все още съм с карбовете. а бензина го спираме но дори и като не работи помпата пак качва !!! а инжекциата я слагах работи много добре даже,но ми трябва друго делко,защото мойто е вакумно и няма от каде да взема толко вакуми,трябват за: инжекцията за газовата за делкото за........,а няма от каде да ги взема и за момента съм с карбовете но тяях ги направих да работят перфектно,и ако ги оправя да не гори бензин докато е и на гас сигорно тех ще ги оставя. а инжекциата може да отиде на пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #200 Отговорено 11 Юли, 2010 Митйо я прочети какво си написал пак .Как ще качва гориво спряна /електрически/ бензиновата помпа бре .Клапан за безина нали имаш ? Там нещо я мърляте ама яко .п.п все така си я караш без бензин ,скоро тия карбове ще им ебеш мамата и ще си сложиш пак моното !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове