Kostadinov 0 #121 Отговорено 5 Май, 2010 Митйо,от две седмици си мъчим колата с десет годишен А-93,та ако се бегаме да не се срамуваш много,ама ти се губиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #122 Отговорено 14 Май, 2010 не се губа ве фен тук съм но докато не направиме колата на бензин да заработи няма смисал да се пускаме,аз сега съм само на гас в това положение и фена ще ме бие с пунтото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #123 Отговорено 14 Май, 2010 в това положение и фена ще ме бие с пунтото!Ти ако я попипаш още малко,ще те бия и пеша ;) .Извади ли оная щуроия от карба? ,центровката оправили?, бензиновата помпа?, бензиновия филтър?,Делкото сменили ?, главината, !Всеки път ми я докарваш с нови симптоми ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #124 Отговорено 14 Май, 2010 в това положение и фена ще ме бие с пунтото!Ти ако я попипаш още малко,ще те бия и пеша ;) .Извади ли оная щуроия от карба? ,центровката оправили?, бензиновата помпа?, бензиновия филтър?,Делкото сменили ?, главината, !Всеки път ми я докарваш с нови симптоми ?!центровка идеална!бензинова помпа идеална,филтър пставен делкото ще го сменя като му доиде времето! а главата пук какво да я оправям? в неделя ако сте свободни да напраеме по кафе . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #125 Отговорено 15 Май, 2010 центровка идеална!бензинова помпа идеална,филтър пставен!!! делкото ще го сменя като му доиде времето! а главата пук какво да я оправям? в неделя ако сте свободни да напраеме по кафе .Абе аз за главината те питах ама и на главата има какво да и се прави на твоята де Неделя боядисвам ако изкате качете се при мен за малко .ПУСНИ МИ ЕДНА СНИМКА НА ПОРТОВЕТЕ КАК СА СТАНАЛИ скри я тая гратуна деба не я и показа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #126 Отговорено 17 Май, 2010 фен,боядиса ли бегачката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #127 Отговорено 18 Май, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry423034Касите и вратите да остава водна от вън и боя .Цвета е невероятен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #128 Отговорено 20 Май, 2010 в събота към 11:00 с иво ще ходиме на летището ще има и други момчета,мисля че алфа клуб ще се събират, които е свободен ако иска да намине мисля да се пусна и аз :) ! днес си взех книжката ходиш чак до кюстендил . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #129 Отговорено 20 Май, 2010 (Редактирано) фен кака де не я объркам вече не си знам раките утре ще минеме да те видиме с ИВО ! днес си взех книжката ходиш чак до кюстендил .Глей пак да не я земат :) ,събота съм горе към 12:00 минете на по кафенце!Крис ти каде изчезна?? саамо четеш видяхте ;) Редактирано 20 Май, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #130 Отговорено 24 Май, 2010 фен замислил съм да слагам механичен инжекцион на моята,че на бензин с dual carb скоро надали ще я направиме да заработи на дросела има монтирана допълнителна дйулза как се раже колата дето е в момента с него ! само ми трябва едни смукателни траби от Д14 или Д16 няма значение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #131 Отговорено 26 Май, 2010 Абе смукател ще се намери ,Ама я ми кажи как да я оправиме като или бързаш или нямаш време Щом си решил пробвай . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #132 Отговорено 26 Май, 2010 определете или събота или неделя да се събереме на летището кой когато може да пише (свободен) и колегата от перник каза че ще намине да ми донесе колектора за моя проект (да видим дали ще стане замисълът) kris , nikolai няма ви никакви да се обадите и да пишете фен гледаи да се освободиш за неделя да ти разкажа плановете за моята каруца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #133 Отговорено 26 Май, 2010 група аз тея дни съм на боя !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #134 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Ква боя бре що забоядисва па сега . Аз след 15:00 часа мися ,че ще съм свободен знам ли ,ама пунтото няма да го пускам ,докато не си направите колите че иначе няма смисъл !!! .П.п 29 номер.П.п2 евентуално летящи стартове че скъсах тампон Редактирано 26 Май, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #135 Отговорено 26 Май, 2010 Ква боя бре що забоядисва па сега . Аз след 15:00 часа мися ,че ще съм свободен знам ли ,ама пунтото няма да го пускам ,докато не си направите колите че иначе няма смисъл !!! .П.п 29 номер.П.п2 евентуално летящи стартове че скъсах тампон ФЕН докараи го това умрело пунто да го видиме що за стока е нещо много ми се дуеш с него има вероятност и в момента как съм на гас да те ........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #136 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Абе фенове , как така Фена ще ви плаши с Пунто 1.2 !!! ??? Срамота направо Редактирано 26 Май, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #137 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Митйо оня ден ми ревеш че Иво те бие със седмата са ми се дуеш ,при положение че знаеш па точно на него какви ластици му правя!!! Редактирано 26 Май, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #138 Отговорено 26 Май, 2010 Пу аз права клиповете срещу пунтото Теро,Тва пунто е нередовно и с тоя психар зад волана....п.п.Само кажете кога да дойда !!! Митйо-колектора е в багажника още от когато го сменихме,само кажи дали го искаш п.п.А за на летището кой ще вземе бира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #139 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Ти с тая англичанка освен да седиш и да снимаш друго .... няма какво да направиш Пък пунтото го зная доста добре, защото съм го виждал на живо и толкова спряла кола няма никъде , като изключим тея дето падат от него !!! Редактирано 26 Май, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #140 Отговорено 26 Май, 2010 !!! задна броня бре 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #141 Отговорено 26 Май, 2010 Митйо-колектора е в багажника още от когато го сменихме,само кажи дали го искаш п.п.А за на летището кой ще вземе бира? !!!колектора го взимам бира ще взема но мисля да не пиа (има вариант да си хвана и шофьор) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #142 Отговорено 27 Май, 2010 Добре,а кой ден и в колко часа?п.п.На 2 бири си законен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #143 Отговорено 27 Май, 2010 Абе не се моного озаконявайте ,че митйо висе без книжка . По добре неделя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #144 Отговорено 27 Май, 2010 По добре неделя .аз съм навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #145 Отговорено 27 Май, 2010 Mitjooooooooooo като тиеш текста или думите които не ти " трябват" трий само тях когато цитираш ! имаш и бутон прегледай ползвай го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #146 Отговорено 28 Май, 2010 В неделя колата е в нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #147 Отговорено 28 Май, 2010 Па екстра к'во.Направо да идваме целата секта у вас и да ти пречиме на сглобяването.Пу тъпите въпроси са от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #148 Отговорено 28 Май, 2010 Па екстра к'во.Направо да идваме целата секта у вас и да ти пречиме на сглобяването.Пу тъпите въпроси са от мен колега като идваш земи колектора сммукателниа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #149 Отговорено 28 Май, 2010 Нема проблеми.То аз и вчера бех по ваше село,ма идвах по спешност да права колата и изключих да дрънна.В неделя съм при вас Стига да кажете къде де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #150 Отговорено 28 Май, 2010 Нема проблеми.То аз и вчера бех по ваше село,ма идвах по спешност да права колата и изключих да дрънна.В неделя съм при вас Стига да кажете къде де на пистата горе!към 11:00 примерно-ако ви е удобно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #151 Отговорено 29 Май, 2010 В неделя,нали?Хайде обаче в 12 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #152 Отговорено 29 Май, 2010 Сега последно-каде и в колко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #153 Отговорено 29 Май, 2010 Минус един ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #154 Отговорено 29 Май, 2010 добре,де,Шо прайме са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #155 Отговорено 30 Май, 2010 Митйо да докладва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #156 Отговорено 30 Май, 2010 аз съм свободен от 11:00 до 13:00казвате каде ще се чакаме и аз идвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #157 Отговорено 30 Май, 2010 Хайде в 12 на летището? ОК? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МИТЙО 0 #158 Отговорено 30 Май, 2010 Хайде в 12 на летището? ОК? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #159 Отговорено 30 Май, 2010 ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #160 Отговорено 31 Май, 2010 Добре си беше срещичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове