Jump to content
kristi09

ДУПНИЦА

Recommended Posts

Митйо,от две седмици си мъчим колата с десет годишен А-93,та ако се бегаме да не се срамуваш много,ама ти се губиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) не се губа ве фен тук съм но докато не направиме колата на бензин да заработи няма смисал да се пускаме,аз сега съм само на гас ;) в това положение и фена ще ме бие с пунтото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в това положение и фена ще ме бие с пунтото!

Ти ако я попипаш още малко,ще те бия и пеша ;);) ;) ;) .Извади ли оная щуроия от карба? ,центровката оправили?, бензиновата помпа?, бензиновия филтър?,Делкото сменили ?, главината, ;) !Всеки път ми я докарваш с нови симптоми ;) ?;)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в това положение и фена ще ме бие с пунтото!

Ти ако я попипаш още малко,ще те бия и пеша ;);) ;) ;) .Извади ли оная щуроия от карба? ,центровката оправили?, бензиновата помпа?, бензиновия филтър?,Делкото сменили ?, главината, :tooth: !Всеки път ми я докарваш с нови симптоми :D ?;)!
центровка идеална!бензинова помпа идеална,филтър пставен:whistle: делкото ще го сменя като му доиде времето! а главата пук какво да я оправям? в неделя ако сте свободни да напраеме по кафе .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

центровка идеална!бензинова помпа идеална,филтър пставен!!! делкото ще го сменя като му доиде времето! а главата пук какво да я оправям? в неделя ако сте свободни да напраеме по кафе .

Абе аз за главината те питах :D:P ама и на главата има какво да и се прави на твоята де :P Неделя боядисвам ако изкате качете се при мен за малко ;) .ПУСНИ МИ ЕДНА СНИМКА НА ПОРТОВЕТЕ КАК СА СТАНАЛИ :huh: скри я тая гратуна деба не я и показа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry423034Касите и вратите да остава водна от вън и боя .Цвета е невероятен :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в събота към 11:00 с иво ще ходиме на летището ще има и други момчета,мисля че алфа клуб ще се събират, които е свободен ако иска да намине мисля да се пусна и аз :) :) ;) ! днес си взех книжката ходиш чак до кюстендил ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

фен кака де не я объркам вече не си знам раките утре ще минеме да те видиме с ИВО !

днес си взех книжката ходиш чак до кюстендил ;) .

Глей пак да не я земат :) :) ;);) ,събота съм горе към 12:00 минете на по кафенце!Крис ти каде изчезна?? саамо четеш видяхте ;) ;) Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фен замислил съм да слагам механичен инжекцион на моята,че на бензин с dual carb скоро надали ще я направиме да заработи:) на дросела има монтирана допълнителна дйулза как се раже колата дето е в момента с него :) ! само ми трябва едни смукателни траби от Д14 или Д16 няма значение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе смукател ще се намери :) ,Ама я ми кажи как да я оправиме като или бързаш или нямаш време ;);) Щом си решил пробвай .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определете или събота или неделя да се събереме на летището кой когато може да пише (свободен) и колегата от перник каза че ще намине да ми донесе колектора за моя проект (да видим дали ще стане замисълът) kris , nikolai няма ви никакви да се обадите и да пишете:lol: фен гледаи да се освободиш за неделя да ти разкажа плановете за моята каруца ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

група аз тея дни съм на боя !!!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ква боя бре що забоядисва па сега :( . Аз след 15:00 часа мися ,че ще съм свободен знам ли ,ама пунтото няма да го пускам :D ,докато не си направите колите че иначе няма смисъл !!! .П.п 29 номер.П.п2 евентуално летящи стартове че скъсах тампон :):tooth:

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ква боя бре що забоядисва па сега :( . Аз след 15:00 часа мися ,че ще съм свободен знам ли ,ама пунтото няма да го пускам :D ,докато не си направите колите че иначе няма смисъл !!! .П.п 29 номер.П.п2 евентуално летящи стартове че скъсах тампон :D:tooth:

ФЕН докараи го това умрело пунто да го видиме що за стока е нещо много ми се дуеш с него :) има вероятност и в момента как съм на гас да те ........ :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе фенове , как така Фена ще ви плаши с Пунто 1.2 !!! ??? Срамота направо :tooth::(:)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Митйо оня ден ми ревеш че Иво те бие със седмата са ми се дуеш ,при положение че знаеш па точно на него какви ластици му правя!!!

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Пу аз права клиповете срещу пунтото :tooth: Теро,Тва пунто е нередовно и с тоя психар зад волана....п.п.Само кажете кога да дойда !!! Митйо-колектора е в багажника още от когато го сменихме,само кажи дали го искаш :) п.п.А за на летището кой ще вземе бира? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ти с тая англичанка освен да седиш и да снимаш друго .... няма какво да направиш :tooth: Пък пунтото го зная доста добре, защото съм го виждал на живо и толкова спряла кола няма никъде , като изключим тея дето падат от него :( !!!

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! задна броня бре

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митйо-колектора е в багажника още от когато го сменихме,само кажи дали го искаш :( п.п.А за на летището кой ще вземе бира? !!!колектора го взимам бира ще взема но мисля да не пиа (има вариант да си хвана и шофьор) :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Добре,а кой ден и в колко часа?п.п.На 2 бири си законен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не се моного озаконявайте ,че митйо висе без книжка . :):) По добре неделя :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По добре неделя :) .аз съм навит :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mitjooooooooooo :huh: като тиеш текста или думите които не ти " трябват" трий само тях когато цитираш ! имаш и бутон прегледай ползвай го :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В неделя колата е в нас :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Па екстра к'во.Направо да идваме целата секта у вас и да ти пречиме на сглобяването.Пу тъпите въпроси са от мен :rolleyes::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Па екстра к'во.Направо да идваме целата секта у вас и да ти пречиме на сглобяването.Пу тъпите въпроси са от мен :rolleyes::cool:

колега като идваш земи колектора сммукателниа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Нема проблеми.То аз и вчера бех по ваше село,ма идвах по спешност да права колата и изключих да дрънна.В неделя съм при вас :cool: Стига да кажете къде де :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нема проблеми.То аз и вчера бех по ваше село,ма идвах по спешност да права колата и изключих да дрънна.В неделя съм при вас :cool: Стига да кажете къде де :rolleyes:

на пистата горе!към 11:00 примерно-ако ви е удобно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

В неделя,нали?Хайде обаче в 12 :lol: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минус един !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

добре,де,Шо прайме са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм свободен от 11:00 до 13:00казвате каде ще се чакаме и аз идвам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Хайде в 12 на летището? ОК?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...