H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 11 Септември, 2009 Вчера ми казаха, че все пак ще има нещо на писта сливен. Примолили Лечков поне да сложат техниката за да можело, който иска да замерва. А нищо не пречи според мен да замерват по 2ма едновремено .Може и да се получи някакво състезание.Аз съм там в неделя. Ако ще правим нещо с колона пловдив, стз и нататък да се организитаме.Ако някой има друга информация да казва да не са ме излъгали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #2 Отговорено 12 Септември, 2009 Правилно си разбрал.Моята информация е,че ще има много хора и коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan7519 0 #3 Отговорено 12 Септември, 2009 В колко часа почва Драг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #4 Отговорено 13 Септември, 2009 В крайна сметка е имало нещо в Сливен, но до колкото разбрах от познати не е имало голяма организация. Ако някой знае повече и има снимки нека сподели с нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosh 4 #5 Отговорено 4 Октомври, 2009 Кога ще е следващия драг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #6 Отговорено 4 Октомври, 2009 Живот и здраве догодина , ако организаторите намерят парички ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове