Атанас 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2009 Въпросът ми е "частите от окачването (каренце и задно окачване и най-важното-предни и задни фтулки) от 2 генерация прелюд еднакви ли са с частите от окачването на 3тата генерация?" Много е важно ако някой има информация да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #2 Отговорено 8 Септември, 2009 Аз също искам да допълня въпроса с това дали са еднакви предните шенкели на 2 и 3ген? Или с друг модел Хонда, примерно Акорд от същите години? Изобщо някой по-светнат с двете генерации нека даде малко жокери за взаимозаменяемост... Извинявам се на колегата Атанас за добавката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Атанас 0 #3 Отговорено 8 Септември, 2009 (Редактирано) да това също много е важно защото ако трябва да поръчвам главина за 400 лева заради някви фтулки ще умра Редактирано 8 Септември, 2009 от Атанас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 8 Септември, 2009 За темите:2. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩexcl.gif!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за АХПрочетете правилата! http://forums.hondabg.com/index.php?act=boardrulesП.С. И темата е в грешен раздел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове