B7_ 56 #1 Публикувано 7 Септември, 2009 Имам 1 проблем отдавна но сега започва да се застудява и си мисля че трябва да го оправям. Проблеми ми е следния: когато запаля колата и тръгна да карам загрява си сичко нормално НО когато излезна извън градът и температурата ми започва да пада почти до началото на скалата преди не беше ако някои има идея от какво може да е нека да помогне Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #2 Отговорено 7 Септември, 2009 (Редактирано) Термостат според мен .Нов е около 40 лв. хубав П.П.На въпроса ти по-долу...от това, е имах абсолютно идентичен проблем като твоя.След смяната, стрелката на температурата "заспа" мъничко под половината,където трябва и да е.Успех Редактирано 7 Септември, 2009 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 7 Септември, 2009 застуди се и се почнаха темите за термостатите .......... п.п. ползвайте търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #4 Отговорено 7 Септември, 2009 дали ще е от това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 7 Септември, 2009 не , от плафона ще да е п.п. да не се обидиш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #6 Отговорено 7 Септември, 2009 не няма да се обидя миналата година се смях на 1 приятел за тоя термостат ся аз пфууу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #7 Отговорено 7 Септември, 2009 еми Wish схте пробвам да видиме какво ще стане да се надяваме че скоро ще се топля лесноП.С. и като ми върви парното пак да не говориме че почти неще да загрее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #8 Отговорено 8 Септември, 2009 колега имаш ли изобщо термостат....или е изхвърлен.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DuMuTkO 1 #9 Отговорено 8 Септември, 2009 100% термостат. Аз имах същия проблем, купих си нов за 30 лв и всичко се оправи Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #10 Отговорено 8 Септември, 2009 е че как няма да имам термостат преди не ми правеше този проблем а сега ми го прави. Харесах си някакав от ебаи които даржи температурата на колата по ниска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #11 Отговорено 8 Септември, 2009 Не е нужно да отваря при по-ниска температура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #12 Отговорено 8 Септември, 2009 по принцип нали е по добре колата да е по студена или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #13 Отговорено 8 Септември, 2009 Не е по-добре, японеца го е измислил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel Panayotov 4 #14 Отговорено 8 Септември, 2009 по принцип нали е по добре колата да е по студена или?то японеца не е глупав и е сметнал на каква температура да отваря термостата така че слагаи такав какавто ти е оригиналния и няма да имаш повече проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #15 Отговорено 8 Септември, 2009 Не е по-добре, японеца го е измислил. Ей тука вече не си прав... Все ми се струва, че Германеца много по рано е открил, че оптималната работна температура на двигателя е 95-100 градуса и за това е изобретил термостата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #16 Отговорено 8 Септември, 2009 еми начи няма да се налага да давам 40 лв като мога да дам по малко пари пак ще ми варши същата работа мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #17 Отговорено 8 Септември, 2009 Ако можеш си намери NIPPARTS . Преди година сменях термостат, Немските Бер бяха около 40 лева за 6-та генерация, а NIPPARTS струваше около 23 лева и всички ме убеждаваха да сложа този. Така и направих и не съжалявам Успех колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #18 Отговорено 8 Септември, 2009 мерси приятел ще пробвам да намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове