Restless 203 #1 Публикувано 5 Септември, 2009 jeepersИЗГОНЕН-от-форума?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 5 Септември, 2009 Ами хората имат странни начини за показване на това че са били санкционирани от модераторският екип на форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 5 Септември, 2009 (Редактирано) Аз ще ти обeсня бре Значи всеки член има право на 3 обяво в продава /без мен щот съ го правил с цел печалба нищо че по правилата/ Както и да е забраниха ми да пиша там в продава ,аз се ядосах защо всичко е на наши и ваши в тоз форум и им докладвах за адски много колеги които съо продавам не по една а по 2 коли или други части с цел печалба ! Както и да е като докладвах за колегата .......... и вече им презля защото е много техен човек а той беше с 4 обяви и ъпваше всеки ден и решиха че съм ненужен за форума и ме изгониха за 2 3 седмици ли деа знам за колко време беше Та сега чакам някое ново наказание за тези си думи тук ,така че ако ме няма пак дълго време ,да знаете че пак са ме изгонили Иначе ника си ми е JeepersCreepers Редактирано 5 Септември, 2009 от JeepersИЗГОНЕН от форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 5 Септември, 2009 остави един телефон ако някой пререве за теб да може да се свърже човек с теб че както изчезваш нямаш откриване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 5 Септември, 2009 телефон: 0878 41 41 24 Иво скайп : Gotin_Ma4oemail : work@mail.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 5 Септември, 2009 Попълването на профила също помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 5 Септември, 2009 Аз немога да разбера какво толкова се заяждате с човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #8 Отговорено 5 Септември, 2009 ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ОБЯСНЯВАМ КОЕ КАКВО ЗАЩО .ЗАЩОТО ЩЕ ИМАМ БАН ,АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗАЩО И ПОВЕЧЕ ИНФО ИЛИ НА СКАЙП ИЛИ НА ЛИЧНИ иНАЧЕ ВЕЧНАТА ПОЧИВКА ЗА МЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #9 Отговорено 5 Септември, 2009 (Редактирано) Иво, споко бре, никой няма да те банва - кво им се калъпиш толкова на тия моератори да не са с по 2 4ифта? И те повръщат под масата и на тях им вземат книжките за превишена Така 4ееее ... не са коси толкова Редактирано 5 Септември, 2009 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #10 Отговорено 5 Септември, 2009 (Редактирано) Ами аз това и правя като неискат неискат ,ако ме помолят да се махна и без бан ще го направя ПП: Към края на месеца очаквай адското разбунване на духове тук с тема в форума ,ще има пак лъжец мушенник майстор на къс разказ и куп други глупости .Ще ти дам само жокер таз седмица новите бутала идват и ще има 2,5 бара дино рънове Редактирано 5 Септември, 2009 от JeepersИЗГОНЕН от форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове