_HAKERA_ 0 #1 Публикувано 4 Септември, 2009 Здравейте,от къде мога да си изтегля honda interface module?Търсих в дата.бг, замунда, торентс.ру, но няма и няма Иначе си намерих буксата т.е те са 2 букси, едната с 2 кабелчета, а друга с 3.и някъде из нея ли ще е описано, че буксата с 2-те жички се дава на късо, изважда сенякой от предпазителите и вече по някакъв начин по 3-те жички се прави диагностикаили това от някъде другаде трябва да го прочета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 5 Септември, 2009 Toвa дали може да се тегли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #3 Отговорено 5 Септември, 2009 (Редактирано) А ти имаш ли ХИМ???Ако да менте ли е?HIM-на на ХОНДА http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1811204Honda HIM - HDS 2.016.011 Dec2008 and ver.6.14.04 ECU Rewrite 22.10.2008 Редактирано 5 Септември, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #4 Отговорено 5 Септември, 2009 2.011.010 Неразбрах за какво му е на колегата но, с оригинален хим стават страшни сакатлъци. Представям си с някакъв как ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #5 Отговорено 5 Септември, 2009 Я ни светни какви сакатлъци стават ако не го ползва маймуна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 5 Септември, 2009 Много е дълго за писане. Освен това аз съм си маймуна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #7 Отговорено 5 Септември, 2009 Много е дълго за писане. Освен това аз съм си маймуна Работил съм с ВАГ-КОМ и нищо не съм объркал. незнам какво толкова можеш да объркаш на хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #8 Отговорено 7 Септември, 2009 Мерси за постовете.Първото не виждам от къде да го сваля. Има само инфо.От торентс.ру може би ще стане, но при коментарите има постнато това:http://rapidshare.com/files/233960862/HDS_...6.011.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/233938704/HDS_...6.011.part2.rarс парола Alex789987 ако някой се интересува Обаче това е около 250мб, а от торента е около 900....Не знам къде е разликата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #9 Отговорено 8 Септември, 2009 Паролата не работи не се занимавайте да го теглите това..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #10 Отговорено 18 Септември, 2009 А от къде мога да прочета (като човека, който ми прави преди диагностика), че се изважда един от предпазителите, че 2-пиновата букса се окъсява, а по друга се извършвадиагностика??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #11 Отговорено 18 Септември, 2009 (Редактирано) А от къде мога да прочета (като човека, който ми прави преди диагностика), че се изважда един от предпазителите, че 2-пиновата букса се окъсява, а по друга се извършвадиагностика???В сервизната книжка си ги чети тези работи.Не може да не работи паролата. Прочети мненията отдоло. Редактирано 18 Септември, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #12 Отговорено 16 Ноември, 2009 Под сервизна книжка предполагам разбираш тази голямата (дебелата)?Никъде в нея не видях такова нещо. А в аутодатата даже пише, че по тази букса (с 2 и с 3 пина) се прави една диагностика, а някъде около предпазителите вече има 16 пинова (която така и не видях) по която се диагностицират други неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #13 Отговорено 17 Ноември, 2009 Извинявам се, че ще ползвам темата на колегата, но имам питане към тези, дето имат HIM: успявали ли сте да се конектнете и прочетете акорд-англичанка с 5 пинова букса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #14 Отговорено 17 Ноември, 2009 Не разбирам само за какво ви е софтуера, като нямате интерфейса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #15 Отговорено 18 Ноември, 2009 софтуера го имам, интерфейса лесно ще го направя, ама не знам как да го закача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #16 Отговорено 18 Ноември, 2009 Haker ще ме умориш от смях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_HAKERA_ 0 #17 Отговорено 19 Ноември, 2009 кое е толкова смешното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #18 Отговорено 20 Ноември, 2009 хакера- дай да видим и ние схемата по-която ще правиш интерфейса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #19 Отговорено 22 Ноември, 2009 Е това е !Хайде де човек ако имаш схема сподели я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове