CB 650 SC NightHawk '83 0 #1 Публикувано 3 Септември, 2009 Колеги става на въпрос за пътя Бургас - София (през Айтос, Карнобат, Казанлък....) пускам темата за да питам някой минавал ли е от там скоро, аз минах преди 2 месеца с колата и беше до Казанлък в ремонт Сега искам да отида до морето пак, но много ми е заобиколно през магистралата. Ще пътувам на баща ми с мотора а той гори малко повече от моята кола и искам да скъся малко маршрута, понеже ще пътувам да отиване през нощта се интересувам оправен ли е пътя, че дупките са опасни за моторист . Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 3 Септември, 2009 Мой приятел минава наскоро преди 2 седмици и си проклинаше дните че е минал от там, каза че е имало на места дето с повече от 20км/ч не може да се кара, и ремонта си е вървял с пълна сила. Но сега незнам нека каже някой който е минавал по скоро.Успех и умната с мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 3 Септември, 2009 минавах преди 5 дни - не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове