Jump to content
TI_GONISH

Проблем с вентилатора на купето (виене) ?

Recommended Posts

Изведнъж, както всичко си беше наред, включвам си аз климатика и започва някакво страно вияне на винтелатора ? На някои случвало ли му се е и как се отстранява този проблем, сега направо ме е срам да си пусна климатика ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не може да ми помогне по въпроса...? Да каже поне някой, които е от Пловдив, каде мога да отида да го прегледат ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен колега ми со появи един път но от самосебе си се отстрани проблема,набримчих здражо жентилатора и тои се опражи.Мисля че застава някакви боклуци и затова се появява този шум.Дано да съм ти помогнал малко поне... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДОбре де как всъщност мога да стигна до него и да го почистя ако е така ? Наскоро му сменях поленовия филтър и май май новия не оплътняваше добре в кутията !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен го има този проблем ,получава се като мина през по сериозна дупка и се оправя по същия начин.Според мен достъпа до този вентилатор ще е труден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен го има този проблем ,получава се като мина през по сериозна дупка и се оправя по същия начин.Според мен достъпа до този вентилатор ще е труден.

Да но не става при дупки, просто имам чувството, че се е деформирал, защото издава прекалено страно виене ? Знам ли аз, някой не знае ли как да достигна до него ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледаш над краката на пасажера за една кутия и ще видиш формата на мотора. Отвиваш 3-те винта и вентилатора пада....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[Колега смени си филтъра в купето и всичко ще се оправи....

Мерси, но скоро го смених, интересното беше, че новия не вървеше с онази пласмасова касетка и беше по-голям. Пъхнах го и си заемястото нормално, но без онази пласмасова преставка. Купил съм го по модела на колата и в началото ми беше много страно, но ето ,че роди :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо просто не го свалиш (филтъра) и да видиш дали виенето ще изчезне? На мен ми се вижда невероятно звука от вентилатора да се влияе толкова от тоя филтър, че чак и виене да се появи. На другата кола имах виене, но то си беше от самата перка на вентилатора. Представете си как вентилаторите на компютрите ви се задръстват от прах и почват да вият известно време преди да сдадат багажа и процесора/захранването да се изпекат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има вероятност лагерчето на моторчето на винтелатора да е сдало багажа..........а от филтъра е изключено да е проблема от него може да духа по слабо но не и да вие......а иначе винтелатора се намира под жабката.....пробваи първо колега да свалиш филтъра и пусни парното на макс да изкара боклуците и тогава ако не се оправи мисли да го сваляш........успех

Редактирано от kristi09

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...