Jump to content
nackness

Проблем с акорд 97г., дизел!?

Recommended Posts

Здравейте колеги, от 8 месеца имам акорд 97ма 2.0 тди, в последствие разбрах за роувърският двигател и се опитах да изчета доста теми относно този модел, но въпреки това пускам тази тема с проблема и се надявам на помощ...:huh:.Ситуациата е следната, първо на свободна си мени оборотите и по някога даже гасне сама, от време на време, даже често предърпва когато караш(сменени са филтрите и използвах една опаковка от добавка за дюзите), започна и да свети лампата за abs-a и ту свети,ту не и мисля че някак е свързано с оборотите(четох за слабите кабелни връзки),имам и проблем с централното(незнам дали има връзка вече)... накратко това са всички проблеми, ест търся помощ за този с оборотите,какво ви е мнението и как да оправя проблема, и евентуално кой сервиз е одачен за тези дизелови мотори!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом си чел за слабите кабелни връзки, защо се чудиш от къде е проблема...Вземи си попълни профила, или кажи от къде си, за да те насочим евентуално към човек или сервиз...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Студент съм и в София, така че да ме опътите там евентуално към сервиз или човек запознат с този проблема и там(понеже се съмнявам в Ямбол да има такъв)...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом си в София, тичай при Омбре, той ще ти я излекува...Ето ти координати http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12278

Редактирано от martod

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...