Jump to content
Guest Ombre

Писна ми

Recommended Posts

Guest Iltcho

Почти е немислимо да се идва на срещите в София,особенно когато ти се налга да работиш през почивните дни.И кажете най-накрая къде и по коя сметка да се плаща за стикери и домейн.Така излиза че ние от провинцията едва ли не чакаме на готово и само се ушумуляваме.Аз имам от старите стикери на клуба,изпрати ми го Кичо,за което много му благодаря. :) Всеки труд се заплаща ,затова повтарям пак кажете къде и как може да се плаща.

Ето една сродна душа ... не, че не ми се идва, но напоследък не мога да вдигна глава от работа. Между другото - малко офф топик,:D за което съжелявам ама ... ОМБРЕ, днес (01.04.2004 не е първоаприлски базик )- видях същото купе като твоето с лепенка на клуба отзад от ляво във Враца :););):P:P Ако си бил ти - ще пукна от яд, защото бях тръгнал за цигари, и това купе мина на 50 сантиметра от мен.Успях да го загледам само отзад :) Същите джанти, същия цвят абе същото като твоето купенце.Ако си бил ти - дай на л.с. Номера на телефона си да ти пусна смс и ако искаш следващия път като идваш насам да призвънкаш???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Да - ОМБРЕ (заедно с NIA ;) ) днес бяха във Враца - малко "визитация" :) на моя милост - А Дъ Хаш (ADH) :):);):P:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

И аз съм сагласен за 4ленски внос,за кинти даите неква сметка в банка де да се внесат на кого да ги пратя тея пари като и на сре6та не съм идвал о6те от година кажи ре4и се знаеме а аз тъпака о6те не сум идвал даже като гледах снимките когато бяхте на картинг си изядох ноктите от яд мамка му:D((( но как да идвам на сре6тите като разбирам за тях в последния момент и идването до София ми струва поне 100 кинта мамка му а мноо ми се идва тази година 6те направя вси4ко вазможно да доида :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Да - ОМБРЕ (заедно с NIA :P ) днес бяха във Враца - малко "визитация" ;) на моя милост - А Дъ Хаш (ADH) :P;);):P:P;)

Е браво бе АДХ ... толко ли не можахте да биете една жица, или поне да призвънкаш, аз щях да ти се обадя :):D:P:) и без т`фа ми е тръгнало като на бесно куче тояги ................ ;););):P;);):P;);):D:P:P;);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...