Guest Iltcho #41 Отговорено 1 Април, 2004 Почти е немислимо да се идва на срещите в София,особенно когато ти се налга да работиш през почивните дни.И кажете най-накрая къде и по коя сметка да се плаща за стикери и домейн.Така излиза че ние от провинцията едва ли не чакаме на готово и само се ушумуляваме.Аз имам от старите стикери на клуба,изпрати ми го Кичо,за което много му благодаря. Всеки труд се заплаща ,затова повтарям пак кажете къде и как може да се плаща. Ето една сродна душа ... не, че не ми се идва, но напоследък не мога да вдигна глава от работа. Между другото - малко офф топик, за което съжелявам ама ... ОМБРЕ, днес (01.04.2004 не е първоаприлски базик )- видях същото купе като твоето с лепенка на клуба отзад от ляво във Враца Ако си бил ти - ще пукна от яд, защото бях тръгнал за цигари, и това купе мина на 50 сантиметра от мен.Успях да го загледам само отзад Същите джанти, същия цвят абе същото като твоето купенце.Ако си бил ти - дай на л.с. Номера на телефона си да ти пусна смс и ако искаш следващия път като идваш насам да призвънкаш??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #42 Отговорено 1 Април, 2004 Да - ОМБРЕ (заедно с NIA ) днес бяха във Враца - малко "визитация" на моя милост - А Дъ Хаш (ADH) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #43 Отговорено 1 Април, 2004 И аз съм сагласен за 4ленски внос,за кинти даите неква сметка в банка де да се внесат на кого да ги пратя тея пари като и на сре6та не съм идвал о6те от година кажи ре4и се знаеме а аз тъпака о6те не сум идвал даже като гледах снимките когато бяхте на картинг си изядох ноктите от яд мамка му((( но как да идвам на сре6тите като разбирам за тях в последния момент и идването до София ми струва поне 100 кинта мамка му а мноо ми се идва тази година 6те направя вси4ко вазможно да доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #44 Отговорено 1 Април, 2004 Да - ОМБРЕ (заедно с NIA ) днес бяха във Враца - малко "визитация" на моя милост - А Дъ Хаш (ADH) Е браво бе АДХ ... толко ли не можахте да биете една жица, или поне да призвънкаш, аз щях да ти се обадя и без т`фа ми е тръгнало като на бесно куче тояги ................ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове