Jump to content
raddev

Въпрос за двигател и покупка на Сивик '00 год.

Recommended Posts

Привет на всички !Скоро възнамерявам да се присъединя към голямото семейство на Хонда :wub::D)Мисля да взема Сивик 2000 год. но не съм решил още дали да е 1.6 или 2.0 ТДИ, насочил съм се към комби модела.Наскоро разговарях е един познат който кара сивик 96 год. 1.5 ви тек, та той ми обясни че повечето хонди с изключение на ви тек двигателите, се правят в Англия също така и всички комбита пак се правели там.А от "англичанките" много хора се оплаквали!?Доста коли гледах, доста се рових из форуми и куп друга литература и най-на края избрах марката и модела и тоя пич с тва изказване ме върна в първи клас :D Та може ли някой да изкаже и сподели с невежия тип :D , компетентно мнение по този върпос?Също така кой двата двигателя е по-добър ?! 1.6 или 2.0 ТДИ ??? 2000 година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е вярно че не-витеците се правят само в Англия. Разликата е в купетата/ каросериите, а не в двигателите. Виж за дизелите е бил прав. Ако искаш дизел Сивик и то 2000г. то със сигурност ще е англййски. За комбитата е същото - правят се само в Англия.С една дума това: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a...28Custom%29.JPGи това: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8...ivic_1.8Vti.jpgсе правят в Англия, независимо от двигателя, както и комбитата, които са базирани на колата от втората снимка.Тези коли също ги има с VTEC система. Двигателита са 1.5 VTEC (90 и 115к.с. - икономик); 1.6 VTEC (125к.с - малкия VTEC), както и 1.8 VTEC DOHC (169к.с. VTI)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои са многото хора оплакващи се от англичанките? Аз поне не съм чул някой да има сериозни проблеми. Да чукна на дърво ,аз съм сменил само консумативите, ремък, масло, накладки, въздушен филтър. И 16 000км от зимата до сега, само наливам бензин и вода за чистачките:lol:, 6+ е англичанката. Но все пак зависи и на каква попаднеш, винаги има проблемни, при всички модели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро разговарях е един познат който кара сивик 96 год. 1.5 ви тек, та той ми обясни че повечето хонди с изключение на ви тек двигателите, се правят в Англия също така и всички комбита пак се правели там.А от "англичанките" много хора се оплаквали!?...и тоя пич с тва изказване ме върна в първи клас :)

е пък такива "разбирачи" като ги чуя и направо... :dry: ...чак пък "и повечето" се правели там - да, добреи кои или колко са тия "много хора" дето се оплаквали?айде кажи му той да се върне в първи клас и да започне отначало1.6 vtec бензин на Хонда е по-добър от 2.0 TDI на Ровър... /според мен/Успех и дано си намериш свястна кола!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...