kalos 37 #1 Публикувано 22 Август, 2009 Интересувам се от къде да купя 70-80 тръба за интейк?Не ми се иска да е PVC, но ако не друг материал незнам как ще правя чупеките.Другото което се сещам е готов кит, но са доста скъпи.Други предложения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #2 Отговорено 22 Август, 2009 колега К&Н са скъпи има китайски за по 150-тина лева с филтъра :S другия вариянт е да търсиш 2-ра ръка от време на време излизат.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 22 Август, 2009 Я разгледай тук.Аз мисля като се опарича да ги посетя. Имат доста видове тръби и силиконови колена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 22 Август, 2009 Готов кит може да намериш от ебей за 70-80 лв крайна цена, комплект със скоби, гуми, филтър и т.н, не се занимавай да си правиш сам...само ще загубиш време и неври, а няма да докараш качеството дори на китайските интейци за по 5-6$ и рано или късно ще го хвърлиш и ще купиш готов кит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 22 Август, 2009 с какво Ф са тези от ebay!?Имам такъв но е с ~Ф50А може и да бъркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 22 Август, 2009 Не знам какъв е твоя кит, но примерно тръбите на генерацията ти са Ф50 ( 45-50 ), така че ти кажи, колко по-дебел е интейка от тръбите на гърнето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #7 Отговорено 23 Август, 2009 Генерацията е на 55.Дросела е на 68. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 23 Август, 2009 Ебейските са с Ф70,Ф75,Ф80, трябва да станат, имат и прегодници от по-малък дросел, към по-дебела тръба. Пак казвам, не твърдя, че са супер качество, но ще свършат по-добра работа от PVC тръби, или хоум мейд алуминиеви тръби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #9 Отговорено 24 Август, 2009 А каква е идеята да сложиш 80мм интейк? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #10 Отговорено 24 Август, 2009 ми филтъра ми е на ~78мм, дросела ще бъде 68мм, но не се знае след време дали няма да го сменя и да не ми се налага пак да търся тръби.С една дума застраховка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове