petyopopov 0 #1 Публикувано 16 Август, 2009 Колеги,предстои ми смяна на предно каре,и молбата ми е,ако някой знае какво представлява,или има снимка,да каже.В магазина на Косер до нас ми искат да кажа колко шлици има от вътре и отвън/същото беше и с Маздата,преди време/!Откъде да ги знам,като не съм го разглобявал,все още!Шатъла е 1988г.Прдварително ви благодаря за всяка помощ помощ,която ми окажете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #2 Отговорено 16 Август, 2009 Сваляш гумата развърташ големия болт 32 после горен 17 , долен 19 шарнир и накрайника на рейката е мисля 17 махаш и спирачния апарат вържи го някаде да не ти пречи вади шенкела после вадиш полуоската (буташ я с една щанга да излезе от деференциала) и си готов Поздрави и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #3 Отговорено 16 Август, 2009 Сваляш гумата развърташ големия болт 32 после горен 17 , долен 19 шарнир и накрайника на рейката е мисля 17 махаш и спирачния апарат вържи го някаде да не ти пречи вади шенкела после вадиш полуоската (буташ я с една щанга да излезе от деференциала) и си готов Поздрави и успехДа,лесно е да се каже,до някъде разбрах,ама как да бутна полуоската/на Маздата се издърпваше/? Някой няма ли снимка на каре,или инфо-колко шлици отвън,колко отвътре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 16 Август, 2009 Колега по същия начин дъраш я или с една щанга леко я буташ (за да излезе зегерката) и тя излиза без никакви проблеми за около 30-40 мин работа Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #5 Отговорено 17 Август, 2009 (Редактирано) Колега по същия начин дъраш я или с една щанга леко я буташ (за да излезе зегерката) и тя излиза без никакви проблеми за около 30-40 мин работа ПоздравиА,значи е същия метод-излиза от семеринга,и шурва масло,но никой ли няма снимка или инфо за карето? Много неприятно ще се получи,да го сваля,и да се окаже,че няма такова в магазина! А,нашите,във Враца,не са особено добре заредени-постоянно слушам-"Можем да Ви го доставим след 2,3,5 дни...!" Благодаря,колега! Редактирано 17 Август, 2009 от petyopopov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #6 Отговорено 19 Август, 2009 Аз имам едно HO-19-BGN виж тук дали ще ти стане: http://www.avalux-motors.ru/files/Katalog_shrysov_HDK_.xls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #7 Отговорено 19 Август, 2009 Колега, прати ми номера на шасито. Мисля че ще мога да ти дам точния оригинален номер на карето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #8 Отговорено 19 Август, 2009 Аз имам едно HO-19-BGN виж тук дали ще ти стане: http://www.avalux-motors.ru/files/Katalog_shrysov_HDK_.xlsКолега,да си призная,нищо не разбрах от тези каталози.Шатъла е 1988 г,1.6I,16V 4x4 Realtime,с двигател Д16А6.Ако това ще помогне...Един колега ми писа,че външните шлици са 26,а вътрешните 30,но доколко е меродавно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове