Jump to content
petyopopov

Каре за Шатълка

Recommended Posts

Колеги,предстои ми смяна на предно каре,и молбата ми е,ако някой знае какво представлява,или има снимка,да каже.В магазина на Косер до нас ми искат да кажа колко шлици има от вътре и отвън/същото беше и с Маздата,преди време/!Откъде да ги знам,като не съм го разглобявал,все още!Шатъла е 1988г.Прдварително ви благодаря за всяка помощ помощ,която ми окажете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш гумата развърташ големия болт 32 после горен 17 , долен 19 шарнир и накрайника на рейката е мисля 17 махаш и спирачния апарат вържи го някаде да не ти пречи вади шенкела после вадиш полуоската (буташ я с една щанга да излезе от деференциала) и си готов :kiss:Поздрави и успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляш гумата развърташ големия болт 32 после горен 17 , долен 19 шарнир и накрайника на рейката е мисля 17 махаш и спирачния апарат вържи го някаде да не ти пречи вади шенкела после вадиш полуоската (буташ я с една щанга да излезе от деференциала) и си готов :kiss:Поздрави и успех

Да,лесно е да се каже,до някъде разбрах,ама как да бутна полуоската/на Маздата се издърпваше/? Някой няма ли снимка на каре,или инфо-колко шлици отвън,колко отвътре?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега по същия начин :) дъраш я или с една щанга леко я буташ (за да излезе зегерката) и тя излиза без никакви проблеми за около 30-40 мин работа :DПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега по същия начин :) дъраш я или с една щанга леко я буташ (за да излезе зегерката) и тя излиза без никакви проблеми за около 30-40 мин работа :DПоздрави

А,значи е същия метод-излиза от семеринга,и шурва масло,но никой ли няма снимка или инфо за карето? Много неприятно ще се получи,да го сваля,и да се окаже,че няма такова в магазина! А,нашите,във Враца,не са особено добре заредени-постоянно слушам-"Можем да Ви го доставим след 2,3,5 дни...!" Благодаря,колега! Редактирано от petyopopov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, прати ми номера на шасито. Мисля че ще мога да ти дам точния оригинален номер на карето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам едно HO-19-BGN виж тук дали ще ти стане: http://www.avalux-motors.ru/files/Katalog_shrysov_HDK_.xls

Колега,да си призная,нищо не разбрах от тези каталози.Шатъла е 1988 г,1.6I,16V 4x4 Realtime,с двигател Д16А6.Ако това ще помогне...Един колега ми писа,че външните шлици са 26,а вътрешните 30,но доколко е меродавно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...