martjo 35 #1 Публикувано 14 Август, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги!Оня ден ходих да си регистрирам колата в КАТ Варна и там на паркинга имаше един Рекс: червен с черен капак и затъмнени фарове и габарити. Много ми хареса.Знае ли някой дали е на някой колега от форума и акое колега кой е да го питам нещо?На страничното задно стъкло пишеше А. Маринов. Че и адаш по фамилия Поздрави на всичкиМартин Маринов Редактирано 14 Август, 2009 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #2 Отговорено 14 Август, 2009 Колегата е от Форума.Казва се Александър и там работи.Ника му е ,,sa6o,, Рекса е убийствен.Най-добрия който съм виждъл.Колегата беше на последната среща във Варна.Поздрави Сашо сега да не расърдиш че те издавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #3 Отговорено 14 Август, 2009 Страхотен е да, сигурно и понавървява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 14 Август, 2009 рекса е с Х22 мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #5 Отговорено 15 Август, 2009 (Редактирано) Ебаси шпионите навсякъде П.П А.Маринов е човека който казва на къде да завивам и показва мацките по улицата, че от тези дупки не ми остава време да се заглеждам Редактирано 15 Август, 2009 от Sa8o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #6 Отговорено 15 Август, 2009 това ,ще е много интересно ,можели някоя друга снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове