Jump to content
IBM

Оборотомер на Д13Б2

Recommended Posts

Колеги сажелявам, че се налага нова тема да пускам но не открих подобна преди това.Та Хондичката ми Д13Б2 няма оборотомер и стрелката чесно казано много ми липсва.Дайте ми съвет как да си сложа такъв. Има ли някаква възможност за слагане от страни, оделно от самя километраж.Продават ли някъде дори и електронни да са. Искам си оборотите бе мамка му много е секано без оборотомер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да използвам същата тема за да не отварям нова.Искам да попитам на предната ми броня имам решетки вместо халогени. Може ли на тяхно място да се сложат халогени или трябва да копувам спецялна броня за това.Просот много рядко виждам Сивик с халогени, пък много го отварят. Моля някои по вещ да ми обясни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За оборотомера отиваш в пъвата морга за японски автомобили и си купуваш табло с оборотомер и си го монтираш на твойто и си готов! Другия вариант е в топ спийд има универсални за 60-70лв също биха ти свършили работа! А за халогените: поставят се на мястото на решетките... но оригиналните са доста скъпички... а китайски по добре не си вземай... на сивик му ходят единствено оригиналните халогени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата е прав земаш си едно табло за 30-40 лв и си ти а халогени оригинални няма да си сложиш заради цената а втора ръка не можеш да намериш никъде в българия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...