egoistichno 0 #1 Публикувано 13 Август, 2009 Здравейте! Току що се регистрирах във форума за да задам един много важен за мен въпрос - Коя кола да избера? До скоро карах едно Ауди 80 1989-та 1.8с 90к.с. искам да си взема малко по-бърза колица и понеже много ми харесват хондите се замислям за точно такава. След много мислене и разглеждане из мобилето общо взето се спрях на няколко марки и модела, а именно - Хонда ЦРХ до 1992; Сивик около 1995-6-та; Рено 19 1.8 16в 136к.с. или Голф KR. Не разполагам с много пари (около 3500) така че може ли да ми помогнете. Приемам и други предложения за колици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 13 Август, 2009 Ако искаш бърза колица за тези пари скачай в ЦРХ - а . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikolaiN 83 #3 Отговорено 13 Август, 2009 И аз съм за ЦРХ-а, бягай от него ренде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 13 Август, 2009 От всички тия коли които си изброил няма по бърза и икономична кола от ЦРХ-а за тези пари .Мисля че нямаш избор , трябва просто да вземеш един читав ЦРХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 13 Август, 2009 (Редактирано) Рекса е мания п.п. Това рено защо го слагаш въобще ?? за тези пари и тая година вървящ Сивик няма как да си намериш. А КР уж вървели добре ама на живо още не съм виждал.п.п.п. За тези пари добре вървящ Сивик само 4 генерация (до 91-ва г.). Под "добре вървящ " имам предвит че вървят доста повече от по горните генерации. Редактирано 13 Август, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #6 Отговорено 14 Август, 2009 Ами съветвам те качи се на хубав рекс,и виж за кво става въпрос и тогава реши))Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivankrystev 16 #7 Отговорено 14 Август, 2009 ЦРХ е най добре, но щом си се спрял(замислил по ред причини)... Сивик около 1995-6-та е твоята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #8 Отговорено 14 Август, 2009 Тук сме всички за Хондата Реното е голяма лъмя в разхода ,пък и не върви чак толкоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #9 Отговорено 14 Август, 2009 ЦРХ-са е твоита кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 14 Август, 2009 Мани ги тея Рексове, зимай Реното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #11 Отговорено 14 Август, 2009 (Редактирано) Рекса е мания Рената - скъпа подръжка, капризни двигатели и задно окачване Голфа- комерсиална "БЕГАЧКА" Сивик за тези пари - не че не е невъзможно да си намериш д16з6 Абе скачай на CRX само това щи кажа :P Редактирано 14 Август, 2009 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 14 Август, 2009 Батка от изброените коли рекса е супер вариант но да не ме нападнат колегите и КР-ра не е за подценяване един приятел си купи такъв преди седмица даже ми го даде и наравих 2 дръпки с него мога да кажа, че машината си заслужаваше парите взе я за 3700лв но помисли си добре и си вземи това което те кефи за мен рекса е мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #13 Отговорено 14 Август, 2009 едно ЦРХ-че за тия пари ще намериш,поне е уникален автомобил.имах такъв,мн.добре вървеше ама все още си харесвам жената за това го махнах,изпълних се да ми се оплакват че се гонела с този и онзи автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #14 Отговорено 14 Август, 2009 Ако имате инфо за Рекс за сносни парички ще съм ви безкраино благодарен ако го споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #15 Отговорено 14 Август, 2009 Рекса или голфа другите са мн зле, карал съм и 2те и имам само добри впечатления, като рекса има малко по екзотичен вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #16 Отговорено 14 Август, 2009 Рексче му е майката...то е твоята кола.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #17 Отговорено 14 Август, 2009 црх това е колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #18 Отговорено 15 Август, 2009 А за Прелюд някакво мнение? Един познат ми предлага един 2.0 с много добър тунинг на купето леко ударен, знам че ЦРХ-а повървява повечко, ама все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #19 Отговорено 15 Август, 2009 прелюд е добра кола,но моето мнение и от опит ти казвам,че двг трябва да е поне Н23-ката,за това купе по-слабия мотор ми се струва ,че няма да е това което очакваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #20 Отговорено 16 Август, 2009 Прелюд е колата !Качи се,покарай и сам прецени!Аз съм супер доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #21 Отговорено 16 Август, 2009 едва ли някой ще ти каже нещо лошо за Прелюда , освен че харчи не малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iLiiKa7a 0 #22 Отговорено 16 Август, 2009 (Редактирано) Ако питаш мене яхвай рекса Редактирано 16 Август, 2009 от iLiiKa7a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #23 Отговорено 17 Август, 2009 Абе ако те интересува само динамични характеристики и разход-рекса,иначе е ебаси лагерната количка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #24 Отговорено 17 Август, 2009 (Редактирано) Има един црх във Варна ми го предложиха супер е обаче аз търсих сивик, та ако те интересува 125 к.с. 1991 или 1992 (не съм много сигурна коя беше) с вдигащи врати и струваше 3 хилядарки, ако те интересува ще ти дам номера на момчето. Нов внос е от германия . Редактирано 17 Август, 2009 от black angel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #25 Отговорено 17 Август, 2009 някъде я гледах тази хонда ,мисля че в мобилето ама не ми се струваше да е 3000 .иначе е готина с тези врати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #26 Отговорено 17 Август, 2009 Един път качиш ли се на Рекс,другите просто ще бледнеят.Доста друса,но това е кола за ценители. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #27 Отговорено 17 Август, 2009 Има един црх във Варна ми го предложиха супер е обаче аз търсих сивик, та ако те интересува 125 к.с. 1991 или 1992 (не съм много сигурна коя беше) с вдигащи врати и струваше 3 хилядарки, ако те интересува ще ти дам номера на момчето. Нов внос е от германия . Ами аз ходих и го гледах тоя рекс с вдигащите врати, то там има и още един черен него повече огледах щото цената по-ниска. Много ми хареса сега съм в процес на обмисляне все още. Мерси за инфото. Иначе това с вдигащите врати е много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saro_crx 0 #28 Отговорено 18 Август, 2009 много ясно,че не е като ващтоо-rexa е нещо УНИКАЛНОО .за тези годинки как вървят и,откъм разход...не се чуди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
black angel 0 #29 Отговорено 18 Август, 2009 някъде я гледах тази хонда ,мисля че в мобилето ама не ми се струваше да е 3000 .иначе е готина с тези врати.Ами сигурна съм че е 3000, защото говорих с момчето което я продава и той ми я предложи за това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #30 Отговорено 18 Август, 2009 май вече са достатъчни тези мнения.. Колега не се чуди а търси вече CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #31 Отговорено 18 Август, 2009 (Редактирано) май вече са достатъчни тези мнения.. Колега не се чуди а търси вече CRXАми аз вече търся прочетох и много внимателно на какво точно трябва да се обърне внимание при покупката. Онзи ден даже ходих да гледам една црх-ка във Варна, Много ми хареса и сега .... обмислям. Трябва да се споразумеем с момчето някак си. И тази на DNL много ми хареса и ... Мисля и аз ко да прая. Редактирано 18 Август, 2009 от egoistichno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Snake Fang 0 #32 Отговорено 18 Август, 2009 май вече са достатъчни тези мнения.. Колега не се чуди а търси вече CRXАми аз вече търся прочетох и много внимателно на какво точно трябва да се обърне внимание при покупката. Онзи ден даже ходих да гледам една црх-ка във Варна, Много ми хареса и сега .... обмислям. Трябва да се споразумеем с момчето някак си. И тази на DNL много ми хареса и ... Мисля и аз ко да прая.Тази червената дето се спомена в тази тема е НЕВЕРОЯТНА! Евалата на човека и се чудя, защо я продава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #33 Отговорено 19 Август, 2009 май вече са достатъчни тези мнения.. Колега не се чуди а търси вече CRXАми аз вече търся прочетох и много внимателно на какво точно трябва да се обърне внимание при покупката. Онзи ден даже ходих да гледам една црх-ка във Варна, Много ми хареса и сега .... обмислям. Трябва да се споразумеем с момчето някак си. И тази на DNL много ми хареса и ... Мисля и аз ко да прая.Тази червената дето се спомена в тази тема е НЕВЕРОЯТНА! Евалата на човека и се чудя, защо я продава. За парички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #34 Отговорено 25 Август, 2009 Ами аз най-накрая направих своя избор. Хонда Сивик 5-та ген. 1.5 16в 90к.с. Не е в класа на другите между които се бях спрял, но изпадна изгодна оферта и.... така вече си имам и аз Хонда и съм много щастлив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikolaiN 83 #35 Отговорено 25 Август, 2009 Ами честито, важното е да си я харесваш писни снимки да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #36 Отговорено 25 Август, 2009 Еее най сетне. Честито и от мен, да си я караш със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #37 Отговорено 25 Август, 2009 Ами честито, важното е да си я харесваш писни снимки да я видимСнимки скоро ще има. не че е кои знае какво но си е моята ходичка и си ме кефи :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Snake Fang 0 #38 Отговорено 26 Август, 2009 Това е най-важното! Честито и се грижи за нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #39 Отговорено 27 Август, 2009 Честито чакаме снимки фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове