Jump to content
Cedric

Клима за Civic Type R

Recommended Posts

Здравейте.Казусът пред който съм изправен е поставяне на климатик на хонда от посочения в заглавието модел. Проблемът е, че човекът, който ще го постави не се ангажира с доставката на устройството. За целта аз трябва да си намеря сам. Сложното е, че такива хонди трудно се намират. Още по-трудно такива на части или поне аз срещам трудност с намирането, към този момент.Ударени такива обаче има с по-малки двигатели.Интересува ме има ли някакви особени разлики в размерите на климатиците за модела 2001-2005 и тези на останалите сивици произвеждани в същия период или по-скоро някой от вариантите на VII генерация.Ще съм ви безкрайно благодарен, ако някой може да ми помогне с информация.П.С. отправих запитване към хонда България и цената с доставка, без поставяне е около 4000 лева. тази опция не ми се струва икономически изгодна ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.С. отправих запитване към хонда България и цената с доставка, без поставяне е около 4000 лева. тази опция не ми се струва икономически изгодна ...

На мен ми се струва даже много изгодна , особено ако дават и гаранция на труда си :) Само за пример ще ти дам ,че за моята каручка дето е 20 годишна не мога да намеря климатик от 6 месеца , отделно там където има цената не е под 600 лв за комплекта само от там на сетне имаш поставяне ( около 1000 лв ) и още куп дреболии и ще се спра на около 2к за моята 20 годишна ... от тук си направи сметката ти на колко ще се спреш ако намериш ... п.с това в Хонда за нов климатик ли е цена или ?!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз решавам същият казус,зе съжаление от останалите модели не може да стане.Проучих,че от сивик EP3 който е 160к.с. за САЩ ще стане.В момента пручвам (тъй като мога да доставям от там) колко струва чисто нов.Проблема е че те нямат партномер за целият кит,тъй като всички коли излизат с а\c.Първоначалните ми пручвания са за около 1500 долара.Освен това търся и от ударена,но в момента няма.Парт номерата по отделносъвпадат така,че ще стане.Мога да се ангажирам и смонтажа ,който няма да надхвърли 500лв.Ако те интересува тази информация и да си съдействамеми пиши на лични.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

цената за климатик на новия type r е 2880 лева. така че цената от 4000 за клима за стария хич не ми се струва изгодна. при това без поставяне.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...