Jump to content
mikroni

кой беше с черния прелюд

Recommended Posts

петък следобяд-привечер, около 18:00ч. не помня точно времето, но пък за сметка на това смятам, че караше във въпросния момент с около 165 км/ч -))))))бързо да си казва, ако е от форума!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

петък следобяд-привечер, около 18:00ч. не помня точно времето, но пък за сметка на това смятам, че караше във въпросния момент с около 165 км/ч -))))))бързо да си казва, ако е от форума!

пробвай да кажеш и кой модел прелюд е било?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори, мноoо съм проста! ма той си знае - 5 ген.примигна с аварийни и затова реших, че е от форума. като гледам, обаче, май не е.

Редактирано от mikroni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може все още да не ти е прочел темата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В кой квартал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Магистрала Хемус през кои квартали минава?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В кой квартал?

Е как в кой? На автомагистрала "Хемус" има само един. :lol: "Не става само с ядене...", както казваха в една реклама. Трябва и да се чете...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

никога не е късно може и аз да съм бил.... черен прелюд 5г, да съм пресмигнал с аварийни винаги го правя като видя хонда

Редактирано от wien

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че ням да е лошо да се закачи една такав тема КОГО ВИИДЯХ или КОЙ БЕШЕ,та кто се засечем някъде после да си се издирваме по форума.п.п.а и това с включването на аварийните си е добра идея да е като вид поздрав когато се засечем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че ням да е лошо да се закачи една такав тема КОГО ВИИДЯХ или КОЙ БЕШЕ,та кто се засечем някъде после да си се издирваме по форума.

п.п.

а и това с включването на аварийните си е добра идея да е като вид поздрав когато се засечем

Преди време имаше такава тема и се казваше точно "Кой беше" ето я и нея http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry272025 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях.Ама не на "Хемус" а на "Тракия".Не вчера,а миналата сряда.И не с черен Прелюд а с червен ЦРХ.И не карах с 165,а с 194. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти да не си катаджия и да не сте можели да го хванете след като сте го видяли на радара! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че ням да е лошо да се закачи една такав тема КОГО ВИИДЯХ или КОЙ БЕШЕ,та кто се засечем някъде после да си се издирваме по форума.

п.п.

а и това с включването на аварийните си е добра идея да е като вид поздрав когато се засечем

Преди време имаше такава тема и се казваше точно "Кой беше" ето я и нея http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry272025 :rolleyes:

Темата си е била перфектна НО защо ли са я заключили се пита в задача.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Поради същата причина поради която заключвам и тази!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...