Jump to content
lysaka

най-сетне си купих сивик

Recommended Posts

здравейте, след много търсене глеане и сравняване най-накрая и аз се сдобих с един приличен сивик 96г витек мотор 90 коня за 2600лв , и искам да кажа че съм възхитен , такова удоволствие от шофирането и такава динамика не усетих дори и в мерцедеса на шефа ми..и мисля че май завинаги ще си остана фен на хонда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и само безаварийни :argue:И може да качиш някоя снимчица ;)

Редактирано от hondari

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е един червен 6та. Гледах го точно с този двигател на същата цена 2600 в София. Ако е той - много добър изборЧестито и безаварийно каране ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честит Сивика...и само хубави и безаварийни моменти да имаш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега, пожелавам ти много щастливи моменти с тази хубавица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само радостни моменти да имаш с него :argue: и милион безавариини киометри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито сьс здрав да си я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте, след много търсене глеане и сравняване най-накрая и аз се сдобих с един приличен сивик 96г витек мотор 90 коня за 2600лв , и искам да кажа че съм възхитен , такова удоволствие от шофирането и такава динамика не усетих дори и в мерцедеса на шефа ми..и мисля че май завинаги ще си остана фен на хонда...

За пръв път чувам, че има Сивик 96-та 90 коня с витек ;) нещо май си се поомотал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а представи си като вземеш акорд как ще се кефиш? ;) това на майтап разбира се.да ти е честита новата придобивка и да си я караш със здраве.и да не допринасяш за кофти имиджа на хонда отбора по улиците,т.е. колата ти не е самолет ,а улиците не са писти.пусни някоя снимка на колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега да ти е честит икономика ;) дай да го видим ако не е тайна издай от къде си го купи толкова евтин :argue:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път чувам, че има Сивик 96-та 90 коня с витек :o нещо май си се поомотал
Сивик 5-та генерация ESi е 1.5 VTEC-E и е 90 коня :( Редки са, но има доста хора от форума с такива. Честито за придобивката... за тези пари колата е страхотна, така че да продължава все така да те радва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да ти е хондата :(

Сивик 5-та генерация ESi е 1.5 VTEC-E и е 90 коня ;) Редки са, но има доста хора от форума с такива. Честито за придобивката... за тези пари колата е страхотна, така че да продължава все така да те радва :o

Малка поправка 1.5 VTEC-E 5g. e VEI, ESI e 1,6 VTEC :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ви колеги за добрите пожелания и да ви се връщат.......а помежду другото искам да кажа че колата наистина е витек то си е гравирано отгоре на двигателя но в талона пише че е 95г......а колкото до снимките ще ги кача с удоволствие но нещо не знам как, опитах и нищо не стана....колата иначе е син металик и я взех заедно със 4 зимни гуми с джантите от един компютърен програмист от Сливен който бачка в София......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...