Jump to content
Нико

Ще купуваме Honda Shuttle

Recommended Posts

Поздрави на всички,Ще купуваме Shuttle от началото на 90-те, незнам коя генерация е това.Дайте съвет евентуалните кандидати къде да бъдат закарани на сервизен оглед.Разбира се, ако продавате или знаете някой да продава по-запазен Шатълза разумна сума отворени сме за оферти.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет , като начало попълни профила от кой град си ,за да може някой от колегите да даде насока за сервиз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално внимание трябва да се обърне на 4x4-висящи лагери,валове,задни полуоски!Ако е австриика,оглеждайте много добре защото се стараят да ги лъснат,а по техните пътища с луга Шатълите бързо изгниват(собственик съм на една такава)макар и 96 година с добър двигател външен вид и запазен интериор,смених доста неща по нея!И,колега гледам че караш RAM AM,и аз карам байк!http://www.martyhonda.snimka.bg/

Редактирано от MARTYHONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За София става въпрос. Колата няма да се кара много, но пък ще се товари.Та криво-ляво с двигател, интериор и екстериор ще се справим. Слаб съм при окачването.Досега не съм купувал и карал кола 4х4 за това искам да я види някой, който знае, кое как трябва да е.Сигурно ще има забележки, но поне двигателя и окачването да са по-читави. Това е.Марти, благодаря за съветите, макар че лично не бих могъл да направя този преглед.Ако не е проблем кажи кой (и къде) ти прави колата. Сподели и разходвани суми за нещата, които си правил по колата.ТЕЗИ ДВЕТЕ СА МИ ВАЖНИ!А за байковете - немаш грижи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В раздела "Сервизи и магазини " най отгоре има един сервиз :beer: Има телефони и карта, звъниш и се разбираш с майсторите .Успех с покупката !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...