Jump to content
Georgi Georgiev

Продава се: Civic 1,6 Vtec 125кс 5ген

Recommended Posts

Уви налага се да я продавам, не че няма да си остана фен на Хондите но ... сега ми трябва нещо семейно, голямо, не спортно и малко. Минавам на миниван, не се смейте :)

Та хондичката се продава както е ...

1993г., 5-та генерация. VTEC, D16Z6, 1600 кубика, 125к.с. Произведена в Сузука, Япония. 200 000км.

Хидравлика, Ел-стъкла, ел-огледала, ел-люк. DRL дневни светлини (програмируеми). Оказа се с перящ споретен филтър като ходих да сменят филтри и ремъци ... С оригинално най-ниските пружини. Спортен ауспух с много приятен глас в ниски и високи обороти.

Аларма и централно.

Както знаете - мощна, но и ако се кара умерено на дълъг път супер икономична. Засичал съм доста пъти - 5,2/100 до морето.

Върви с музиката: DVD JVC EXAD, 400W Blaupunkt, 8" Kenwood, 2 елипси отзад + 2 отпред.

По принцип не ми се занимава да продавам колата и музиката отделно, а за минивана не ми трябват такива екстри вече.

Пусната е в мобилето за 5000лв, като за колегите от форума -> 4500лв.

Идните дни ще щракна други снимки, че сега само тези имам, а съм толкова натоварен със семейни проблеми че не се сещам и време не остава...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ПС: От Стара Загора съм .. и колата си е тук - за оглед звънкайте на 0888628903 - Георги

Редактирано от Georgi Georgiev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена: 4250 лв

Надолу ако ще свалям по-добре да я задържа за спорта, като ми с еприиска нещо по-спортно от минивана да покарам. А да си играя да свалям музиката а после да я продавам и нея отделно не мисля...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...