Jump to content
WingMan

Относно секцията обяви и пазар

Recommended Posts

Здрасти, имам едно предложение относно секцията обяви и пазар. Предлагам темите, които не са sticky да имат период на валидност 1 месец (в сайта на VW club е 2 седмици, но 1 месец звучи по-удачно) и след като изтече темата да се затрива. Така ще останат само актуални обяви и не на 276 страници, колкото са в момента. Ако след изтичането на периода, автора все още не си е продал нещата да може да си я публикува наново. Това е от мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

обсъждано е вече и администрацията на форума е на друго мнение. затова не е въведено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам, че ползвам темата на колегата, ако модераторите сметнат за необходимо - да изтрият мнението ми. Смятам че може да се взаимства 1 добра идея от 1 друг форум в който влизам, а именно - Рейтинг на продавачите и купувачите.Ако някой се интересува да види линк-аhttp://forum.muzikant.org/index.php?showforum=52

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Че тук има рейтинг за всички потребители, понякога се ползва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

краси, той по скоро имаше предвид PR (profile rank) модула който е с +/- и се вижда кой защо е дал + или - ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами ще видим, това може да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също мисля че във форум копува продава обявите не е нужно да седят вечно!! триабва да има някакъв срок за да е по лесно на хората да намират каквото търсият и то да е актуално!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

донякъде е добре че ги има. Така може да се ориентираш как са цените горе-долу. Защото има хора дето се случва да искат някви нереални цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

донякъде е добре че ги има. Така може да се ориентираш как са цените горе-долу. Защото има хора дето се случва да искат някви нереални цени.

И ти си прав, но колко те ориентират цени от 2007 например. 6 месеца до година според мен е максималният срок на съхранение на обявите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да ме ориентира ! Примерно калника през 2007 г. е бил 80 лв. А сега ми искат 120 лв. Колкото и да съм тъп ще се усетя че ме къпят нещо :) !!! !!! !!!п.п. Вие си мислите майтап ама съм виждал случай да седя и да се чудя да ли наистина им (чарковете) искат толкова пари или се е*ават нещо ....

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз от 2007а си продавам джантите ... и все още се продават ... да не сте ми затрили обявата, ей! ако трябва на всеки 6 месеца нова обява да пускам, ще ми се изхаби клавиатурата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...