WingMan 164 #1 Публикувано 2 Август, 2009 Здрасти, имам едно предложение относно секцията обяви и пазар. Предлагам темите, които не са sticky да имат период на валидност 1 месец (в сайта на VW club е 2 седмици, но 1 месец звучи по-удачно) и след като изтече темата да се затрива. Така ще останат само актуални обяви и не на 276 страници, колкото са в момента. Ако след изтичането на периода, автора все още не си е продал нещата да може да си я публикува наново. Това е от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 3 Август, 2009 обсъждано е вече и администрацията на форума е на друго мнение. затова не е въведено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 3 Август, 2009 съжалявам, че ползвам темата на колегата, ако модераторите сметнат за необходимо - да изтрият мнението ми. Смятам че може да се взаимства 1 добра идея от 1 друг форум в който влизам, а именно - Рейтинг на продавачите и купувачите.Ако някой се интересува да види линк-аhttp://forum.muzikant.org/index.php?showforum=52 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 3 Август, 2009 Че тук има рейтинг за всички потребители, понякога се ползва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 4 Август, 2009 краси, той по скоро имаше предвид PR (profile rank) модула който е с +/- и се вижда кой защо е дал + или - ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 4 Август, 2009 Ами ще видим, това може да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lusi_v84 0 #7 Отговорено 8 Август, 2009 аз също мисля че във форум копува продава обявите не е нужно да седят вечно!! триабва да има някакъв срок за да е по лесно на хората да намират каквото търсият и то да е актуално! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 8 Август, 2009 донякъде е добре че ги има. Така може да се ориентираш как са цените горе-долу. Защото има хора дето се случва да искат някви нереални цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #9 Отговорено 9 Август, 2009 донякъде е добре че ги има. Така може да се ориентираш как са цените горе-долу. Защото има хора дето се случва да искат някви нереални цени.И ти си прав, но колко те ориентират цени от 2007 например. 6 месеца до година според мен е максималният срок на съхранение на обявите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 9 Август, 2009 (Редактирано) може да ме ориентира ! Примерно калника през 2007 г. е бил 80 лв. А сега ми искат 120 лв. Колкото и да съм тъп ще се усетя че ме къпят нещо !!! !!! !!!п.п. Вие си мислите майтап ама съм виждал случай да седя и да се чудя да ли наистина им (чарковете) искат толкова пари или се е*ават нещо .... Редактирано 9 Август, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #11 Отговорено 14 Август, 2009 аз от 2007а си продавам джантите ... и все още се продават ... да не сте ми затрили обявата, ей! ако трябва на всеки 6 месеца нова обява да пускам, ще ми се изхаби клавиатурата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове