Jump to content
teko16v

смяна на сивик 1997хачбек с сивик 2002хечбек

Recommended Posts

или да се отказвам от марката :lol: имам голямо желание да сменя сивик 97г хечбек с сивик 2002г но нищо не ме превлича в нея нямам и абсолютно никва претстава как е тоя миниван :lol: май са се изложили с нея малко :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в грешка си колега !!! колата е много добра , особено тази 2-вратата след facelift-а е просто невероятно красива !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфф, де да знам, мен лично 7 ген хич, ама хич не ми харесват като визия. Иначе като безопасност са по-добри, ама са си като аквариумчета. Аз лично не бих си взел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен смяната си заслужава. В техническо отношение колата със сигурност е по-добра и по-безопасна. Относно външния вид е въпрос на вкус. Аз лично повече харесвам 5-та и 6-та генерация. Но в момента в нашия форим се продава една 7-ма, която има и страхотна визия:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=36510

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 серия CUPE е най-добре. това е красота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля че , си струва смянта.Преди време като търсех количка , мн исках 7-ма генерация 3 врати но, намерих читав акорд и взех него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кво да ви кажа колеги,освен че давам всичко от себеси да се надъхам да я взема ама нещо не се получава:) пък за сигурноста може да е ок А иначе варви ли 1.6 спорт 110к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...