iliq 0 #1 Публикувано 1 Август, 2009 един пич ме спря с една ямаха р6 год на произвотсвото я забравих но е от 2000 до 2005 мах . та ме пита дали съм сагласен да направим бартер аз да му дам дел сола а тои ямахата без доплащане от моя страна дел сола е 93 год 1.6 125 коня с транзитни номера е има само една застраховка и това е , кажете дали бива тоя бартер , на ямахата всичко и е платено .. на 4 бирички сам и може да има доста грешки за което се извинявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 1 Август, 2009 от 2000 до 2005 са си цели 5 години и има значение. Ако ти се кара мотор, имаш и друга кола, взимай моротора и умната с него, че "бяга" повече от дел сола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #3 Отговорено 1 Август, 2009 ако имаш още една кола сменяй.ама не ти ли намирисва малко тая работа като "чакай да са отърва от тос мотор, че му има ..... и да му зема на тос колата" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #4 Отговорено 2 Август, 2009 1)Виж какви пари можеш да му вземеш.2)Огледай го с някой който разбира от мотори и няма да те излъжи.3)Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #5 Отговорено 3 Август, 2009 ако имаш още една кола сменяй.ама не ти ли намирисва малко тая работа като "чакай да са отърва от тос мотор, че му има ..... и да му зема на тос колата" прав си но нали знаеш втора употреба на дали знаеш как е ватре в двигателя , а иначе пича го познавам лично и знам че го е паржил доста тоя мотор, а и ми каза ако искам в кеш 5700 лв. а и друго мотора е 1999 год с подобрения някви си за 2001 . ще реша кво да правя мерси на всички отзовали се.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 4 Август, 2009 Не си заслужава според мене Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #7 Отговорено 5 Август, 2009 не забравяй че лятото почти си отиде, а после като започнат есенните дъждове мотор се продава много трудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CkopnuoH 0 #8 Отговорено 5 Август, 2009 аз не бих заменил кола за мотор- но това съм си аз...има си всякакви фенове...особено пък дел сол...надявам се скоро и аз да се сдобия с такъв.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #9 Отговорено 5 Август, 2009 Абе да ти кажа за ямаха точно никой път няма да сменя колата си, чувал съм от стари моторджии, че дават много дефекти двигателите им на тея ямахи.Виж сега за ЦБР или едно Хорнетче бих се замислил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове