honda_stz 0 #1 Публикувано 31 Юли, 2009 (Редактирано) Колеги, километража ми спря да се движе. Имате ли идеи какво да погледна и как да го оправя ? п.с. Сбъркал съм думата килиметража в заглавието на темата, моля някой модератор да ме поправи. Редактирано 31 Юли, 2009 от honda_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 31 Юли, 2009 съсано жило може би ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 31 Юли, 2009 (Редактирано) съсано жило може би !ъм, извинявам се ако не се обаждам на място, ама на 5 ген има ли жило? моето табло като го сменях с такова с оборотомер съм закачил само 2 букси и това беше - всичко си е електронно май. Колега пробвай да го свалиш и да почистиш/наместиш буксите. Ако пак не тръгне, пробвай с други уреди, така поне ще знаеш дали е от тях.ето тук е описано как се сваля таблото:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8435 Редактирано 31 Юли, 2009 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 31 Юли, 2009 Провери си VSS-a.Светна ли ти чек енджин лампата? Ако е ВСС може да даде грешка 17 или 4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 31 Юли, 2009 По скоро погледни (VSS) датчика на скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #6 Отговорено 31 Юли, 2009 или виж за изгорял бушон. Мисля че на скоростомера и алтернатора бушона е един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #7 Отговорено 31 Юли, 2009 Ако е ВСС - тук има повече инфо - ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #8 Отговорено 31 Юли, 2009 Довечера като ми остане малко време ще я прегледам. Аз си мисля, че нещо е станало от разтрисането от едни странни павета с дупки, от които пък ми отказа левият фар, след като минах през тях. Сега за втори път минавам от там и километража ми спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #9 Отговорено 31 Юли, 2009 Мда... има някакви странни зависимости в инсталацията на Хонда. На мен като ми изгори крушката на левия фар ми угасва осветлението на километража. С десния няма такива проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #10 Отговорено 31 Юли, 2009 Мда... има някакви странни зависимости в инсталацията на Хонда. На мен като ми изгори крушката на левия фар ми угасва осветлението на километража. С десния няма такива проблеми.Като прочетох това мнение и си мисля, че не съм се доуточнил СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦИФРИТЕ, ПОКАЗВАЩИ ХИЛЯДИТЕ КИЛОМЕТРИ НА КОЛАТА И ДОЛНИТЕ ПОД ТЯХ (НУЛИРАЩИТЕ СЕ) !ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #11 Отговорено 31 Юли, 2009 Май всички сме те разбрали грешно. В такъв случай проблема се крие в самото табло. Няма как да разбереш къде точно, без да го отвориш. На мен също не ми е наред дневния. В началото просто не можеше да се нулира. Отворихме го като слагахме плазмените циферблати и уж го оправихме, но работи само 2 дни. Сега не може да се занулява и ми отчита по 1000 км пробег на ден. Иначе другия си работи нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 31 Юли, 2009 значи най вероятно некадърници са се опитвали да го върнат преди да си купите колата и са счупили нещо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #13 Отговорено 31 Юли, 2009 значи най вероятно некадърници са се опитвали да го върнат преди да си купите колата и са счупили нещо....Е аз досега знаеш ли колко км. съм минал, нулирал съм много пъти, но си е бачкал перфектно, каква е логиката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 31 Юли, 2009 е как каква... колегата коев ти каза че са оправили неговия и след 2 пъти пак е сдал багажа. просто твоя е изкарал повече време.... намери си друго табло и няма да имаш проблеми. могат да ти го наредят да показва километрите на твоето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #15 Отговорено 31 Юли, 2009 Ок, но всичко това е в сферата на догадките. Ако някои може с нещо да помогне да го оправя, да пише. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #16 Отговорено 4 Август, 2009 Никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове