Jump to content
honda_stz

Проблем с километража

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги, километража ми спря да се движе. Имате ли идеи какво да погледна и как да го оправя ?

п.с. Сбъркал съм думата килиметража в заглавието на темата, моля някой модератор да ме поправи.

Редактирано от honda_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

съсано жило може би !

ъм, извинявам се ако не се обаждам на място, ама на 5 ген има ли жило? моето табло като го сменях с такова с оборотомер съм закачил само 2 букси и това беше - всичко си е електронно май. Колега пробвай да го свалиш и да почистиш/наместиш буксите. Ако пак не тръгне, пробвай с други уреди, така поне ще знаеш дали е от тях.ето тук е описано как се сваля таблото:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8435 Редактирано от chris_barnes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си VSS-a.Светна ли ти чек енджин лампата? Ако е ВСС може да даде грешка 17 или 4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По скоро погледни (VSS) датчика на скоростната кутия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или виж за изгорял бушон. Мисля че на скоростомера и алтернатора бушона е един

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Довечера като ми остане малко време ще я прегледам. Аз си мисля, че нещо е станало от разтрисането от едни странни павета с дупки, от които пък ми отказа левият фар, след като минах през тях. Сега за втори път минавам от там и километража ми спира :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда... има някакви странни зависимости в инсталацията на Хонда. На мен като ми изгори крушката на левия фар ми угасва осветлението на километража. :cool: С десния няма такива проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда... има някакви странни зависимости в инсталацията на Хонда. На мен като ми изгори крушката на левия фар ми угасва осветлението на километража. :cool: С десния няма такива проблеми.

Като прочетох това мнение и си мисля, че не съм се доуточнил :dry: СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦИФРИТЕ, ПОКАЗВАЩИ ХИЛЯДИТЕ КИЛОМЕТРИ НА КОЛАТА И ДОЛНИТЕ ПОД ТЯХ (НУЛИРАЩИТЕ СЕ) !ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КОЕТО !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май всички сме те разбрали грешно. В такъв случай проблема се крие в самото табло. Няма как да разбереш къде точно, без да го отвориш. На мен също не ми е наред дневния. В началото просто не можеше да се нулира. Отворихме го като слагахме плазмените циферблати и уж го оправихме, но работи само 2 дни. Сега не може да се занулява и ми отчита по 1000 км пробег на ден. Иначе другия си работи нормално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи най вероятно некадърници са се опитвали да го върнат преди да си купите колата и са счупили нещо....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи най вероятно некадърници са се опитвали да го върнат преди да си купите колата и са счупили нещо....

Е аз досега знаеш ли колко км. съм минал, нулирал съм много пъти, но си е бачкал перфектно, каква е логиката... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е как каква... колегата коев ти каза че са оправили неговия и след 2 пъти пак е сдал багажа. просто твоя е изкарал повече време.... намери си друго табло и няма да имаш проблеми. могат да ти го наредят да показва километрите на твоето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, но всичко това е в сферата на догадките. Ако някои може с нещо да помогне да го оправя, да пише. Благодаря !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем ? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...